NOV ZAČETEK

Od kar ta svet stoji,
v naravi vlada red in
ni merjenja moči med
energijami dneva in noči.
 
ONA, 🌔🌕🌖🌗🌘🌚 v svoji raznolikosti DAJE življenje,
ON 🌞 ga v svoji stanovitnosti in energiji življenja OHRANJA.
 
Ona 🌙💃in On🌞🕺 v spoštljivem sodelovanju prepoznavata vrednost drug drugega brez potrebe po merjenju moči in brez potrebe po dokazovanju. Sodelovanje med njima je podporno in kot tako vodi v napredek in dolgoživost.
  
V Univerzumu vlada enako-pravnost med energijami noči, ko svojo, očem nevidno vlogo opravlja luna in med energijami dneva, ko sonce omogoča rast in razcvet. Skupaj tvorita celoto, DAN. To edinstveno enoto, ki je dana človeku, da jo obarva, po svoji svobodni volji. In če DAN , ki je odtis ćasa v prostoru, malo premečemo, dobimo DNA, ki določa edinstvenost človeka. Znanstveniki se jo trudijo razvozlati enoplastno, le z vidika fizičnega telesa. Mi se bomo na 4 dnevnem odmiku; POSTABNI SVEČENIK/CA ČASA IN PROSTORA lotili celostnega vpogleda v svojo spiritualno DNK. Znanstveno, intelektualno? Ne, povsem intuitivno in emotivno.
 
 
Ko sem, kot človek, na vrhuncu dejavnih moči ali globoko v depresivnem mirovanju, je DAN enako dolg. Le občutek je, da je, v prvem primeru dan prekratek. Ko smo brezvoljni se dan vleče in bi mu radi, pred naravnim zaključkom naredili konec. Posebej v Sloveniji je zakoreninjena ta ideja o predčasnem zaključku življenja.. Predčasnem zaključku tega, kar je ustvarjeno brez konca.
 
 
Imamo neskončne možnosti, v kaj se lahko, kot človek razvijemo, se razcvetimo in zaokrožimo v celoto ter s tem pridodamo svetu.🕺❤️💃
In če se odločimo, da bomo trpeli in se v nedogled oklepali travm bo posameznikovo trpljenje doprinašalo k kolektivnemu trpljenju in prav v neskončnost. 🕺🖤💃
 
_______________________________________________________
 
Katero pot izbiraš ti?
Če si za pot raziskovanja neskončnih možnosti si več o 4 dnevnem odmiku; POSTANI SVEČENIK/CA ČASA IN PROSTORA preberi na spodnji povezavi in si zagotovi eno od 13 mest kroga v maternici, pod češnjo na Griču.