Z radostjo napovedujem dve poletni delavnici na Griču, ki odpirata vpogled vase, učita o sprejemanju sebe in znanjih, ki nas jih niso učili v šoli. Toplo priporočam posameznikom, ki potrebujejo več samozavesti in parom, ki želijo v svoj partnerski odnos povabiti več miru, spoštovanja in medsebojnega sprejemanja.


💃❤ Povratek k sebi v ženskem krogu ❤💃 bo v objemu energij Griča, med 29.7 in 1.8. 2021

🕺❤ Povratek k sebi v moškem krogu ❤🕺 pa bo na posestvu, ki sem ga poimenovala Grič, med 5.8 in 8.8. 2021

Program je enak za ženske in moške, pristop pa prilagojen našemu bistvu.Revni smo tistega, česar nimamo.

Ko se pričnemo ukvarjati z odkrivanjem svojih potencialov in omejitev, ko razumemo izvor svojih izzivov, izrabljamo čas sebi v prid.

Med tem, ko je ‘čas’, v katerem živimo danes sestavljen  iz 12 nepravilnih mesecev in ga reguliramo z mehanskimi urami in minutami, se naša zavest spreminja v mehanizirano neravnovesje, brez da bi prisluhnili sebi, svoji intuiciji.
In glede na to, da se vse začne v umu, se ne rabimo čuditi, da nimamo stika s seboj. Zrak okrog nas je z vsakim dnem bolj onesnažen, s sevanjem in hrupom tegnoloških naprav ter s telekomunihacijskimi omrežji, medtem ko se istočasno vse več ljudi pritožuje, da nimajo dovolj časa. Nimam časa je najpogosteje izrečen stavek.

Kot se vse nahaja v času, tako se tudi čas nahaja v vsem – odtisnjen je v nas. In zame ni čas nič drugega kot življenje, od prvega vdiha, do zadnjega izdiha. Zagotovo pa čas ni nekaj mehanskega, je vitalen za naše preživetje. Kot je zrak atmosfera, ki obdaja telo, tako je čas sistem, v katerem delujejo  naš um, razum in zavest.

Spremeni svoje razumevanje časa in spremenil boš sebe.

13 let je, odkar so ‘prišla’ v moje življenje znanja, orodja v obliki 20 majevskih pečatov in 13 tonov. Uporaba tega sistame vprašanj in odgovorov, ki sem jih pričela redno uporabljati, v času, ki ga večina uporabi za gledanje v ekrane, me je privedla do ponovnega stika s svojo intuicijo, ki ni nič drugega, kot glas moje duše, mojega bistva. V teh 13 letih sem skozi odstiranje predniških vzorcev in kolektivnih prepričanj okolja vse bolj odkrivala svojo spiritualno DNK, spoznavala svoje potenciale in s tem krepila moči v sebi. Vse manj sem bila vpeta v družbeni čas in okoliščine in vse več je bilo prostora za moj pristen, individualni čas ter izgradnjo prostora, ki me podpira.

13 ni naključno število. Je magično število spoja med človekom v fizični podobi in glasom duše. Da smo v svoji osi, podprti v točki svojega idealnega obstoja, ne potrebujemo zunanjih vplivov, kaj šele posrednikov, ne religije, ne sistema, ki zasužnjuje naš čas. Nasprotno. Potrebujemo le svoj košček neokrnjene narave.

Sami smo svoja os, svoje svetišče, svoje božanstvo. In ko smo tako osredinjeni smo v energiji hvaležnosti do vse žive in nežive narave, smo v energiji čudenja in občudovanja stvarnika in stvarstva. Ponovno pričnemo živeti.

13 je tudi število obratov, ki jih luna opravi v 28 dneh okrog Zemlje v enem letu. 28 dni je naravni menstrualni ciklus. In 13 x po 28 dni je 364 dni. Tako so skozi tisočletja naši predniki živeli v sozvočju s Soncem, Luno in nebesnimi plateti. En dan, ki ostane, imenovan Zeleni dan, pa je namenjen izravnavi vseh nesoglasij, odpisu dolgov in opuščanju zamer. Tako gremo v vsak ciklus čisti in se nam ‘dolgovi’ ne nalagajo iz leta v leto, iz generacije na generacijo. Tako so živeli naši predniki, ki so nas prepričali v to, da so bili necivilizirani. Tisočletja so preživeli s temi naravnimi zakoni in le 2 tisočletji je potreboval človek, da je člove

NAŠE DRUŽENJE VAS BO POPELJALO SKOZI:

 • odstiranje arhetipov 20 pečatov, ki nosijo odgovore na vprašanja, ki se nenehno porajajo v nas
 • in skozi 13 tonov, 13 osnovnih vprašanj: 1. Kaj je moj namen? 2. Kaj je moj izziv? … 4. Moja največja moč? … 7. Kaj mi daje ravnovesje? …
 • Naučili se bomo izračunati svoj galaktični odtis iz rojstnega datuma in
 • brati SINHRONAR TZOLKIN, koledar, ki ima 13 lun po 28 dni
 • Učenje, ki je sicer zasnovano na matematičnih temeljih bomo popestrili z umetniškim ustvarjanjem, da nam bodo novi pojmi laže prodrli v zavest in se zasidrali v podzavesti v ženskem krogu. V moškem krog pa se bomo sproščali in prizemljevali ob vajah kung-fu, pod vodstvom Marjana Maja Čiriča.

ČASOVNI RAZPORED DOGAJANJA:

Program se odvija na Griču, Kicar 25 a

 • četrtek , 29.7. 2021 (ženski krog) in 5.8.2021 (moški krog) med 16.00 in 20.00
 • petek, 30.7. 2021 (ženski krog) in 6.8.2021 (moški krog) med 09.00 in 13.00 ter 15.00 in 18.00
 • sobota, 31.7. 2021 (ženski krog) in 7.8.2021 (moški krog) med 09.00 in 13.00 ter 15.00 in 18.00
 • nedelja, 1.8. 2021 (ženski krog) in 8.8.2021 (moški krog) med 09.00 in 12.00

KOTIZACIJA:

 • prijave in vplačila do 8.7.2021 : 245,00 €
 • polna cena od 9.7. do zapolnitve mest : 285,00 €

*znesek vklučuje ob kvalitetnem vodenju programa, vso potrebno gradivo in materijal za umetniški del, pijačo, prigrizke. V petek in soboto bomo v kosilni pavzi obiskali katero ptujskih gostilen. Prenočišče pa bomo reševali individualno, gleden na skupino, ki se bo oblikovala. Vaše želje in vprašanja zapišite v komentar k prijavi.

Vesela druženja s vsako/im posebej in vsesela širjenja svetlobe