Svet ustvarjalnosti nudi pristan vsem,

ki so voljni stopati po poti do svoje

najoptimalnejše točke obstoja.

Je to za vas občutek zadovoljstva s samim seboj? Trajna čustvena in psihična stabilnost? Ohranjanje notranjega miru v okoliščinah, na katere nimamo vpliva? Brezmejno izražanje svojih ustvarjalnih potencialov?Finančna neodvisnost? Podporni in ljubeči partnerski odnosi? …

Vsak ima svojo optimalno točko in vsak svojo pot do nje. Nosi jo v sebi, z namenom, da jo odkrije, jo prične živeti ali še nadgrajuje in s tem doprinaša k skupnemu dobremu na svetu. S tem ko izboljšaš sebe, narediš največ za svet. 

V svojih programih z vami delim orodja po katerih sem sama posegala na prehojeni poti. Delim svoja spoznanja in svojo vero, izkopano izpod kolektivnih omejitev in vsiljenih prepričanj, ki so nam skozi sistematične pristope pranja možganov in polnjenja le teh z vsemi, za naš razcvet nepomembnimi vsebinami, kradli čas. Uspeli so nas prepričati, da smo odvisni in omejeni do mere, da smo razvili strahove, bolezni in našo eksistenco predali v njihove roke. Zavezani trpljenju smo lahek plen izkoriščanju in manipuliranju, vse dokler se … 

… kot posameznik ne predramimo in pričnemo graditi vzporedno realnost. Skozi voden program s časoma zadobimo suverenost, da pričnemo sami prepoznavat svojo smer in si, kot svetilnik osvetljevat pot. Poti je ogromno, izberimo to, ki z nami rezonira. Ki jo v srcu začutite kot svojo. Tudi ta pot, pot do prebujenega sebe terja predano delo, a vodi v svobodo, v notranji mir in neomajno vero. 

Vero vase. V dobro. V lahkotnost bivanja in sodelovanje.

Na tej strani najdete programe, ki jih lahko obiskujete vzporedno. Prebujanje in prepoznavanje sebe je vseživljenjski proces. Naša izbira je KDAJ in KJE začeti. Začeti ponovno odkrivati in vzpostavljati svojo moč, ki je v nas. Ki je od nekdaj v nas in čaka na nas, da jo uporabimo.

• KALIGRAFIJA – MEDITACIJA V GIBANJU

• POSVET Z MODROSTJO IFA (DIVINACIJA)

• VPOGLED VASE – 21 DNEVNI ON-LINE PROGRAM

• INDIVIDUALNA SVETOVANJA

• USTVARJALNI OTROŠKI TABOR

• POT DO IZVORA

 

KALIGRAFIJA – MEDITACIJA V GIBANJU

Sama sem pričela s KALIGRAFIJO leta 2002. Ob vajah sem umirjala svoj ‘neizmerno nemirni’ um in ga urila v fokosu in krepitvi koncentracije.  

https://kaligrafija.eu/

 

 

 Po 7 letih vaj iz kaligrafije se mi je odprl nov svet ostrenja čutenja vidnega in nevidnega dela narave. Vse z namenom razumeti in spoznavati sebe. Po letih raziskovanja in študija se mi je izoblikovalo zavedanje, da mi je ta zakladnica modrosti prišla na pot, da jo s spoštovanjem in ljubeznijo predajam naprej, da bi skupaj gradili in ohranjali naš skupen dom za prihodnje rodove.

POSVET Z MODROSTJO IFA (DIVINACIJA)

je hiter, enkraten način usmeritve, ki ti poda širši vpogled v situacijo, v kateri si v tem trenutku. Jo ubesedi, ti da potrditev, odpravi dvom. Ti jo vedno občutiš kot poriv za korak naprej. Poda tudi energetsko usmeritev, ki prepreči, pozdravi ali odstrani razloge za bolezen, zmedo, slabo srečo ali smrt na področjih, ki so najbolj aktualna: zdravje, ljubezen, delo-finance, dom-odnosi, dolgoživost.  

  /http://ustvarjalnost.si/pot-do-izvora/posvet-z-modrostjo-ifa/

 

Dokler so nam stvari neznane, nas plašijo, plaši nas, kar je za nas skrivnost. A ne moremo si privoščiti, da bi bilo naše življenje za nas skrivnost. Praktično nemogoče je doseč svojo optimalno točko moči, brez da bi najprej raziskali sebe, potenciale in ovire na poti do nje. In, če dobro pomislimo, smo iz tega razloga tukaj, v tem življenju. Da spoznavamo,  realiziramo in osrečujemo sebe. Šele z naše točke moči smo potem lahko tukaj tudi za druge.  Naša odgovornost do lastnega življenja določa, ali bomo varno ostali v sobi udobja ali pričeli odpirati vrata in bogatiti lastna življenja z darovi, ki so nam namenjeni. 

VPOGLED VASE – 21 DNEVNI ON-LINE PROGRAM

Živimo v času, ki od nas terja spremembe. Nekateri to slutijo, nekateri šele na novo odkrivajo. Dejstvo je, da ima vsak dostop do soustvarjanja svoje realnosti, v kateri želi živeti. In dejstvo je, da je to odgovornost, ki bi se ji večina želela ogniti. A, brez, da nam je mar za svoje počutje, le tega ni moč izboljšati. 

http://ustvarjalnost.si/vpogled-vase/

 ALTERNATIVA STRAHU JE ZAVEDANJE! VANJ VODI  ZNANJE. 

Se vprašaš kdaj:

  • v čigavih rokah je tvoje življenje?
  • kaj lahko sam storiš, da se zaščitiš pred množično manipulacijo?
  • kako ukrotiti svoj lasten tok misli, ki begajo in ti ne nudijo podpore?

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

je oblika dela ena na ena v živo ali preko skype.  Temelji na zgoraj opisanem vpogledu v tvoje bistvo oz. na analizi galaktičnega podpisa, pridobljenega iz tvojega datuma rojstva. 

Prijava : nrg@ustvarjalnost.si ali po gsm: 041 705 252

 

Zajema napotke, ki te premaknejo iz cone udobja, te pripravijo do tega, da spreminjaš zakoreninjen način razmišljanja, čustvovanje in reagiranja. Te pripravi do tega, da pričneš sebe postavljat na mesto, ki ga želiš in  zaslužiš. Pripravi te do tega, da pričneš najprej spoštovat sebe, se podpirat, verjet vase, se ljubit in s tem ustvarjat pogoj, da vse to pritegneš v svoje življenje tudi iz okolice. In navsezadnje, tako opolnomočen, to daješ ljudem okrog sebe. Ker drugemu lahko daš le, kar imaš sam v izobilju. 

USTVARJALNI OTROŠKI TABOR

 NAMEN: Aktivno in ustvarjanja polno preživljanje dela poletnih počitnic, druženje z vrstniki v zelenem in sončnem objemu narave ob sklepanju novih prijateljstev. 

 http://ustvarjalnost.si/ustvarjalni-otroski-tabor/

 CILJI:  

– spodbujanju ustvarjalnosti skozi rokodelske veščine
– bujenju ustvarjalnega razmišljanja
– krepitev komunikacijskih veščin
– razvoj gibalne učinkovitosti
– samostojna priprava in uživanje žive hrane
– preživet dan brez telefona, računalnika ali tv