Val rumenega človeškega bitja, 25.1. do 6.2.

Danes se pričenja nov 13 dnevni val ČLOVEŠKEGA BITJA, ki bo trajal do 6.2.

25.1.2019 ČLOVEŠKO BITJE (1)

Pred nami je val, kjer je na preizkušnji naš dar svobodne volje. Bomo ga uporabili zato, da bomo z zaupanjem vase, poiskali odgovore znotraj sebe, zasijali in dali našim potencialom možnost razcveta?

Vsi mi smo stvaritve stvarnika. Pustimo besedo boga ob strani, da ne pride takoj do predalčkanja. In kot taki, edini, obdarjeni s svobodno voljo. Kamen, prst, zrak, drevo, gozd, ptica, riba je nimajo. Nimajo svobodne volje. Še sonce in luna je nimata. Ves ostali svet je ‘odvisen’ od volje človeka. Še človek sam je odvisen od volje nadrejenega ali, po drugi strani, nemočnega človeka. Pa vendar je počasi čas, da se prebudimo v zavedanje. Sami se rodimo in sami umremo. In menda je tudi to z razlogom. Menda ima tudi to neko ozadje, svoj zato, ali? Če je tako, a nismo potem tu zato, da se brigamo zase? Da se pobrigamo predvsem zase, da sebe izboljšamo, da sebe vsaj pogojno pričnemo spoznavat, odkrivat, poslušat, spoštovat. Ne ni egoistično. Je človekoljubno razmišljanje. Je razmišljanje, ki je dovolj ponižno, da se zaradi daru svobodne volje, sebe ne postavlja ne nad, ne pod sočloveka in niti nad niti pod ves ostali svet, ki nas obdaja, podpira, hrani, sobiva.

Sama govorim skozi jezik izza pomena 20 pečatov in 13 tonov naravnega koledarja TZOLKIN. Gre za simbolni jezik in zato univerzalen, saj človeka povezuje z naravo in celotnim univerzumom.

Ljudje smo individualna bitja. Vsak je univerzum zase. Kako torej pričakovati poenoteno navodilo, ki bo veljalo za vse? Bistvo življenja, živeti radostno življenje se je izgubilo nekje po poti, ker smo ljudje izgubili stik s seboj. Razne religije in družbeno politične ureditve so prevzele vlogo posrednikov, ki narekujejo, kaj je za posameznika dobro. Ja, se mi zdi, da vemo, za koga edinole je dobro poslušati druge in ne prisluhniti glasu znotraj sebe.  

Vabljeni danes, 25. januarja med 17.00 in 18.30 na predstavitveno predavanje o pomenu izza 20 pečatov in 13 tonov. Dobimo se na Griču, Kicar 25a, nad Ptujem. Svojo udeležbo najavite na  nrg@ustvarjalnost.si

V živo vam je laže prenest energijo, ki jo ta znanja nosijo v sebi. Človek prične upravljati s svojim notranjim časom, ko se sinhronizira z naravo. Ko prepoznamo svoj notranji ritem in ga obvladujemo, okoliško pospeševanje časa, nima več tako uničujočega vpliva na nas in našo kvaliteto življenja.

Živimo na prehodu iz ere v ero. In imamo srečo, da smo leta 2012 stopili v nov ciklus ‘upočasnjevanje’, le da, zaradi inercije okoliščin tega ne zaznavamo. Oz. zaznavamo posamezniki, vedno več nas, ki z voljo do sprememb, budimo sebe.

💞🌍💞 
Naš planet nas podpira, 
le še mi moramo podpreti sebe

Če tokrat ne utegnete, pa mi javite, da vas uvrstim na spisek za novo skupino.