Val rumenega bojevnika nas vabi, da postavljamo vprašanja. Vodil nas bo do pravilnih odgovorov, v kolikor bomo našemu notranjemu Duhu zastavljali prava vprašanja.

Pretekli energetski val naj bi, na svetlobo dneva, potegnil vsaj del bogastva, ki ga posedujemo znotraj sebe.  In to, kar smo znotraj sebe odkrili, nam bo v tem valu pomagalo k zavestni integraciji,  sicer razmetanih delov našega življenja. Ob delu na sebi s pomočjo analize vala, naj bi odkrili svoje resnične sanje, slišali glasove lastne intuicije, notranjega navdiha; nedotaknjenih od okolice in okoliščin. To je velika naloga, ki ni lahka. To je naloga, ki traja celo življenje.

Val rumenega bojevnika je pravzaprav naš smerokaz v času in nas spominja na pravo smer, v katero bi naj šli, da se ne bi izgubili v gozdu tujih življenj in za nas nepomembnih stvari. Vsi smo rojeni s svojim lastnim Duhom in dihom. Že življenje samo, ki nam je vdahnjeno, je veliko darilo. Zavesten človek svojo hvaležnost, radost in ljubezen do življenja izkazuje s služenjem Zemlji in vsemu človeštvu, že s tem, kar je, skozi svojo bit.   Več svetlobe, kot prižgemo znotraj sebe, bolj širimo svojo zavest in odklanjamo sence znotraj in okrog sebe.  Sence in nezavestnost so uničujoče sile, ki velik del človeštva vodijo v nesmisel boj za oblast in posvečanje časa praznim stvarem. Duhovni bojevnik poseduje moč, ki je mnogo bolj stabilna in močnejša, kot  je zunanja moč.

Energija rumenega bojevnika nas vabi, da postavljamo vprašanja. Vodil nas bo do pravilnih odgovorov, v kolikor bomo našemu notranjemu Duhu zastavljali prava vprašanja. Naš um bo postal meč resnice, meč zavestnosti. Strah je za posvečenega bojevnika gorivo, za izgubljenega človeka pa usmerjevalec v notranji nemir z zavajajočimi povelji. Vse v življenju ima svoj čas. Sedaj je čas, da si vzamemo odmor od delovanja in zunanjih akcij. Val 13 dni, ki je pred nami ni primeren za pričetek novih projektov, novih poslov.

Izziv tega vala bodo mamljiva vabila vsega materialnega. Vabila nas bo želja po materializaciji, dobivali bomo mamljive ponudbe, priložnosti za odlične posle, za obetavne projekte, nove možnosti. Vse zunanje nas bo vabilo. Bodimo previdni. Po-stojmo, ustavimo se in ne sprejemajmo hitrih odločitev. Stopimo korak nazaj. V miru se vprašajmo: »Ali je to resnično to, kar si želim, kar potrebujem v tem trenutku?«

Postavljajmo si prava vprašanja in umirjeno, potrpežljivo počakajmo na notranje odgovore. Imejmo zaupanje v notranje znanje in v naš univerzum. Oborožimo se s potrpežljivostjo duhovnega bojevnika in ne skrbimo. To, kar nas je izzivalo v tem valu je kup provokacij, ki se igrajo z našimi strahovi.  Le to, kar bo na koncu ostalo, po obdobju potrpežljivega čakanja, je vredno naše pozornosti, razmisleka, možnosti sprejetja ponudb in usmerjenega delovanja.

Daniela Peović, Rezonantna nebeška sprehajalka.

Prevod: Natalija RG, Samo obstoječe rumeno seme

VAL ŽUTOG RATNIKA

Energija žutog ratnika traži od nas postavljanje pravih pitanja.

Prošli energetski val trebao je dovesti na svijetlo dana makar dio bogatstva, koje posjedujemo unutar sebe. To što smo ugledali je ono, što će nam u ovom valu pomoči u svjesnoj integraciji razbacanih dijelova življenja života. Radeći na sebi uz pomoć valova, trebali smo doči do svojih istinskih snova, svoje intuicije, svoga nadahnuća, netaknutih okolinom i okolnostima. To je velik posao i nije jednostavan, traje cijeli život. Valovi su zapravo putokazi u vremenu i podsjetnici na smjer, kojim bi trebali ići, kako se ne bismo izgubili u šumi tuđih života i nebitnih stvari. Svi mi rođeni smo s vlastitim Duhom i dahom. Sam život, koji nam je udahnut, veliki je dar. Čovjek svjestan sebe, svoju zahvalnost, radost i ljubav prema životu, iskazuje služeći Zemlji i čovječanstvu svojom biti, onim, što jest. Što više svijetla upalimo u svojoj nutrini, to više širimo vlastitu svijest i uklanjamo sjene. Sjene i nesvjesnost su one razarajuće snage, koje veliki dio čovječanstva tjera u bezumne borbe za moč i isprazne stvari.

Duhovni ratnik posjeduje unutarnju moč, koja je daleko stabilnija i snažnija od vanjske. Ovo je njegov val. Energija žutog ratnika traži od nas postavljanje pravih pitanja. Vodit će nas do ispravnih odgovora, ukoliko postavimo prava pitanja našem unutarnjem duhu. Zahtjeva od nas potpuno povjerenje u unutarnji glas, u odgovore Duha. Tada um postaje mač istine, mač svijesti. Strah je posvećenom ratniku gorivo, a izgubljenom čovjeku smutljivi zapovjednik. Sve ima svoje vrijeme i ovo je vrijeme za uzeti odmor od vanjskih akcija i djelovanja. Nemojte započinjati nove projekte, nove stvari. Vabit će nas sve materijalno, gonit će nas želja za materijalizacijom, dolazit će u nas život neodoljive ponude, prigode dobrih poslova, novih projekata, novih mogućnosti. Vabit će nas sve vanjsko. Budite oprezni. Stanite, zaustavite se i ne prihvaćajte na brzinu ništa od toga. Napravite korak unatrag. Umirite se, pitajte se je li to ono, što doista trebam, želim.

Postavite pravo pitanje i smireno, strpljivo sačekajte unutarnji odgovor. Imajte povjerenje u unutarnje znanje i univerzum. Uzmite strpljenje duhovnog ratnika i ne brinite. Ovo, što vas je izazivalo u ovom valu u obliku super ponuda hrpa je provokacija koja se igra sa vašim strahom, ono što od ponuda ostane nakon vašeg čekanja, vrijedno je razmišljanja i mogućeg prihvaćenja.

Daniela Peović, Rezonantna nebeška sprehajalka.