Val modre noči nas vabi na potovanje izza laži, izza “image” struktur, izza mej verovanja. Pozorni bodimo na manifestacije skozi sanje, skozi telesne simptome ali odnose.

Modra noč je simbol neskončnih možnosti. Tema, proti kateri nas usmerja, spominja na črno luknjo v vesolju. Podobna je breznu, ki, v potrebi za varnostjo in mejami, s svojo brezmejnostjo, v nas izziva strah. Tema v človeškem dojemanju simbolizira vse tisto, česar nismo odstrli, vse nepoznano. Strah pred neznanim je pogost saboter raziskovanja lastnega bistva in prepoznavanja sporočil sanj. Sanje v tem primeru ne pomenijo le nočnih sanj. Prav tako niso omejene le na sanje v pomenu vizije. Modra noč je točka, v kateri so preteklost in prihodnost nahajajta v isti matrici, kot sedanji trenutek.

Modra noč je polna sanj. To je val, ki prinaša veliko izobilje vsem, ki se uspejo soočiti z lastnimi strahovi. Ki se uspejo soočit s temo vsega doživetega in tudi nezavednega. Izza te teme se nahaja naše pravo bistvo, naše notranje bogastvo.

Tukaj so shranjena orodja za realizacijo vseh novih sanj in njihovo manifestacijo v zunanjem svetu. Tukaj leži bogastvo našega dobrega obstoja, dobrega življenja. V kolikor smo v preteklem valu naleteli na kogar, s svoje »tesne dušne družine« ali na tako imenovano »dušo dvojčico«, nam bodo te osebe v pomoč, pri raziskovanju lastne teme in svetlobe izza te. V kolikor smo si izgradili lažno identiteto in avtentičnost, je sedaj priložnost, da to porušimo in iskreno raziščemo sebe.

Izziv tega vala je rumeno seme, torej, zasejati lažno oz. napačno seme. Globalno pa se bo dogajalo prav to. Pojavljajo se lažni vodje, lažni učitelji, izbirajo se napačne smeri, napačne poti. Težko je pričakovati od politikov, z močnimi lasnimi interesi, da bi pogledali v svoje najgloblje bistvo in družno delovali v slogi. Da bi družno prinašali odločitve, najboljše za vso človeštvo. To je nemogoča misija, zato se raje oborožimo z lastno hrabrostjo in vsak zase pojdimo naproti bogastvu, ki se skriva v nas. Točka delovanja je vedno v tem trenutku in edina oseba, ki jo lahko izboljšamo, smo mi sami.

 

S prisrčnimi pozdravi iz Zagreba, Daniela Peović, Rezonantna nebeška sprehajalka.

Za vas prevedla NRG, Samo obstoječe rumeno seme