Val modrega orla je primeren za realizacijo naših potencialov, za pretvarjanje sanj v vizijo. Za tiste, ki ne poznajo svojih sanj in nimajo vizij je to pravi trenutek, za bujenje v življenje. Sedaj je čas za ljubezen, skrb in podporo do samih sebe. Čas je primeren za ustvarjanje in pritegovanje vizij, kar vključuje tudi naš način življenja in odnos do življenja.

Izziv tega vala je strah. Vse je tukaj, pripravljeno na osvobajanje sebe, svojega duha in sanj z namenom, da bi uredili in osvobodili svoje življenje. Med tem pa nam strah stoji na poti kot zver, ki varuje ta zaklad. Strah, ta zver z raznolikimi obrazi se nam bo prikazoval skozi okrutnosti, groze, prevare, pretvarjanja.  Igral se bo z našim umom, ker njega lažje obvladuje, kot občutke. A, ne bo pustil v miru niti naših čustev. Strah si bo nadel masko duhovnih vrednot, a to le z namenom, da nas odvrne od samo realizacije, od našega lastnega zaklada. Možni so lahko tudi čustveni udari v obliki smrti ali bolezni nam dragih ljudi. Ne dovolimo si, da nas strah zavede. Naša samo realizacija ni  vzrok tem dogajanjem, ampak so to dogajanja, ki bi se dogodila neodvisno od nas.

Ko se budimo v življenje smo kot mali otrok, ki se šele uči hoditi, nestabilni smo in plašni. A strah ima velike oči. Saboterski del uma prične z opažanji in seštevanjem vseh dogodkov, ki so se nanizali, odkar smo, kot  »lastnik uma« pričeli z realizacijo sanj. Kozmični vplivi še močnejšega delovanja določenih pojavov, se dogajajo z nami ali brez nas. A v življenju je tako, da vedno potujejo skupaj pozitivni in negativni dogodki, vzporedno delujejo pozitivne in negativne energije. Tisto, na kar se osredotočamo, raste. Pred nami je čas za realizacijo naših sanj in potencialov, brez vpliva in prisotnosti strahov. Uživajmo na poti!

Daniela Peović, Rezonantna nebeška sprehajalka.

Za vas prevedla Natalija RG, Samo obstoječe rumeno seme

VAL PLAVOG ORLA

Vrijeme je za realizaciju potencijala, za pretvaranje snova u viziju. Za one, koji ne znaju, što su njihovi snovi i nemaju viziju, trenutak je dobar za buđenje u život, za ljubav i njegu prema samom sebi. Ovo je i val stvaranja, privlačenja vizija, što utjecaje i način života, odnos prema životu.

Izazov tog vala je strah. Sve je tu, spremno i posloženo, kako bi oslobodili sami sebe, svoj duh, svoje snove. Kako bi uredili svoj život, dok strah stoji na životnom izazovu poput nemani, kako čuva sef sa blagom. Strah ili neman, pokazat će šarolika lica, okrutna, žestoka, lukava, prijetvorna. Igrat će se našim umom, jer njega lakše savlada nego osjećaje. Ali, igrat će se i sa našim osjećajima. Pokazat će i lice duhovnog blaga, pomirljivosti, a to samo sa u svrhu, da nas odvede od samo realizacije, od našeg blaga. Mogući su i emotivni udari u vidu smrti i bolesti nama bliskih ljudi. Ne dajte se prevariti. Vaša samo realizacije nije uzrok takvih događaja, već bi se i onako dogodilo. Kada se budimo u život, poput malog djeteta koje tek uči hodati, nestabilni smo i plašljivi. A u strahu su velike oči, pa saboterski dio uma tada stane zbrajati i zamjećivati sve događaje, koji su se nanizali od kada je „vlasnik uma“ krenuo u realizaciju svojih snova. Nebeski utjecaji pojačanih djelovanja određenih zbivanja, događat se i sa nama i bez nas.

A kroz život uvijek zajedno i paralelno putuju pozitivne i negativne stvari, pozitivne i negativne energije. Ono, na što se fokusiramo, raste. Ovo je vrijeme za realizaciju naših snova i potencijala, bez straha. Uživajte na putu.