Današnja energija BELI MAG 13

G. Miran Senčar: Tudi sama sem se 25. oktobra obrnila osebno na vas, pa do danes nisem dobila odgovora. Podajam transparentno, kot jaz dojemam ta termin:

Natalija Resnik Gavez : Ta napetost na Ptuju okrog dreves in obnove tržnice, mi je pritegnila pozornost. Tako sem danes pokukala na tvoj fb profil in našla argumentiran članek o drevesih, ki ga je delila Nataša Vuk. Ker imam s svojega področja dela širši uvid dogajanja na Ptuju, bi ga podelila s teboj, če bi bil pripravljen prisluhnit. Menim, da bi moj nevtralen vpogled lahko kaj doprinesel.

Miran Senčar: Ni problema. Drugi teden? Z veseljem

Natalija Resnik Gavez : Prav, na kavi? Ti odgovarja pon. ali raje četrtek?
 
Od tukaj ni bilo več vzpostavljene komunikacije.

Prav tako sem vam včeraj pisala pismo, v obliki zapisa, na katerega se niste odzvali. Namerno ga nisem lepila na vaš zid, ker mojih objav nikomur ni potrebno brisati. Sva pa, nenazadnje, fb prijatelja. Na zapis se je odzvalo z deljenjem objave ogromno ljudi, vas pa med njimi nisem zasledila.
 
Na vaše pismo pa le en komentar: Dvomim v moč moškega, ki izkoristi šibkost ženske, da na njej gradi svoj, ..kaj že?

Ne vem, kdo vam je pomagal sestaviti ta dopis, a tega ni storil ravno vam v korist. Moj nasvet, ne le za vas, ampak tudi vse vaše sledilce:
 
Pazi na svoje misli, ker postanejo tvoje besede.
Pazi na svoje besede, ker postanejo tvoja dejanja.
Pazi na svoja dejanja, ker postanejo tvoje navade.
Pazi na svoje navade, ker postanejo tvoj značaj.
Pazi na svoj značaj, ker postane tvoja usoda.
(Lao Tzu)
 

Če delaš, grešiš, kot sem jaz, ko sem zapisovala to čudovito besedilo in zamenjala navade in značaj. A, to ni greh, je le napaka, ki se je ta hip izkazala kot uporabno. Če le še enkrat pogledate na sliko nad naslovom.

Napaka so dovoljene, neaktivnost pa je težava.

Misel iz zakladnice afriških modrosti.
Vrsti se mnogo neprimernih komentarjev na račun Sama M. Strelca in dejanj ljudi, ki jih je uspel povezati. Njim gre zahvala, da so se sploh ustvarili pogoji za dialog. Ne verjamem, da je bil namen doseči, da sedaj vsi ‘serjemo’ eden po drugem.
Res, vsak, ki dela greši in morda res ni bila najmodrejša poteza pritegniti v sodelovanje osebo, ki je zgradila svoje ime na populizmu in je ‘prepogumno’ razkrila tudi svoj drugi obraz. A g. Senčar, res? Prav vi prvi vržete kamen vanjo? Prav Vi, ki v zadnjih 20 let, kar vas poznam, niste držali obljube in s tem dokazali, da ste mož beseda in časti vredni? Mar Vas res ni doseglo praznično voščilo, kjer sem vsem zaželela moči in jasnosti v umu, … in da bi okrepljeni z LJUBEZNIJO uspeli prebiti zidove STRAHU, IGNORANCE in zidove kraljice vseh vrlin današnjih dni HIPOKRACIJO ?
V tem primeru, pa, izkoriščam to priložnost, da Vam in vsem vašim sledilcem zaželim pot ljubezni, ker to je pač edina pot, ki vodi k miru.

Vse v življenju se da rešiti.Problem nastopi edino ko umremo, le takrat imamo zares problem, ker iz smrti si ne moremo sami pomagati. In ja, 7 naših dreves je za večno mrtvih.

Vse v življenju se da rešiti. Tisti, ki kreira, je namreč človek. Mi sami si ustvarimo priložnosti in mi sami jih izkoristimo, če jih. ( še ena iz zakladnice…)

 
Moji komentarji prepogosto ostajajo neopaženi, čas je, da se to spremeni. Vsak pač nosi svoje ime in stoji za njim po svojih prepričanjih. Jaz sem, kot mi je rada rekla ga. Čretnik v Gimnaziji, Resnica. In vem, da to marsikomu smrdi. Ko pa se dogajajo tako resni preobrati, ji je potrebno pogledati v oči in stvari ne jemat osebno!!!
Danes je energija Belega maga 13. Jaz sem povedala svoje, sedaj, pa je vrsta na vas, dragi volilci mesta Ptuj. Ali bo res mogla past še ograja nad tržnico, ‘ ščit trgovcev in branjevk, ki ga krasijo Keltski simboli ali se bomo prej prebudili iz spanja, se zavedli sebe in zaščitili, kar nam je vrednega?

(P.S. : Vašim tehnikom želim, da bi bili uspešni pri blokiranju tega zapisa, pri prejšnjem Pismo g. Miranu Senčarju, vam ni ravno uspelo.)
 
(p.s. : O usodi najetih strokovnjakov in krvnikov dreves pa ne bom izrekla niti besede!)