Povabilo na Pot do izvora

IFA divinacijo je UNESCO zaščitil kot spomenik oralne kulture.

Najpomembnejše, kar sem se naučila ob študiju Ife je, kako pomembno, za razumevanje lastnega življenje je poznavanje svojih prednikov. Če že ne vemo kam gremo, se potrudimo izvedeti vsaj, od kod prihajamo. Študij o modrostih energij narave, imenovanih Oriše človeku omogoča prepoznavati vizije lastne duše. Pridobljena znanja mu pomagajo vzpostaviti komunikacijo z njegovim bistvom. Z udejanjanjem vizij pa si človek osmišlja svoje življenje.
Ne gre za to, da bi življenje jemali hudo resno, je pa fino, da vemo, kaj s tem, kar imamo, lahko naredimo. Da odločitev za lastno zdravje, uspeh, napredek, zadovoljstvo in kar je še teh tako želenih in na videz, tako težko dosegljivih vrednot, ne predajamo preveč zlahka v roke nekoga drugega.

Povabilo na Pot do izvora

V dvojezični knjigi Pot do izvora so zbrani pregovori, ki se na afriških tleh ohranjajo oralno iz roda v rod. Po definiciji so pregovori odraz modrosti, izkušenj, védenja in kolektivnega mišljenja določenega ljudstva. So koncentrat predniškega védenja.
Če sledimo vsebini poglavij v knjigi ter te modrosti ne le preberemo, temveč jih tudi uporabimo v vsakdanjem življenju, nam predstavljajo most med sanjami o uspehu in doseganju le-tega.

Vsi, ki se boste na celotni program prijavili, brezplačno prejmete knjigo Pot do izvora.

Pa tudi, če nam uspeh pomeni ‘le’, da bolje obvladujemo svoje lastno življenjske, svoje zdravje, svojo čustveno stabilnost in zdrav razum.

Slovenci in Hrvati veljamo za prve na evropskem ozemlju, ki to oralno bogastvo komunikacije z naravo, ohranjamo tudi v pisni obliki.

Zahvaljujoč vedno večjemu številu ljudi iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne, Črne gore, Italije in Nemčije in naši skupni skrbi za lastna življenja, te modrosti ne bodo utonile v pozabo neuporabljene. Hvaležni smo Baba Kingu, ki svoja znanja, spoznanja in modrost že drugo desetletje širi tudi v Sloveniji in na področjih bivše Jugoslavije v okviru delovanja Duhovne skupnosti Oriš – energij narave in Šamanizma Mateja Tomšič Akengen. Njegova predavanja so navdihujoča, saj so modrosti, ki jih prenaša na poslušalce vodilo za izboljšanje kakovosti njihovih življenj.

Program POT DO IZVORA

Ker se kaže zanimanje po globljim vpogledu v vsebine iz knjige Pot do izvora, predstavljam program, sestavljen iz 10 srečanj. Z novim letom 2017 ga pričenjam izvajati v štirih krajih po Sloveniji, predvidoma v Celju, v Slovenski Bistrici, v Brežicah in na Ptuju.
Več info o programu in ceni na: http://ustvarjalnost.si/program-pot-izvora/

Ne prezrite bonusov:

* Vsi udeleženci katerega izmed tečajev kaligrafije pod mojim mentorstvom, študenti, upokojenci, iskalci zaposlitve, ki se boste na celotni program prijavili najkasneje teden pred pričetkom programa v izbranem kraju, brezplačno prejmete knjigo Pot do izvora.
** Vsi posamezniki, ki se boste na celotni program prijavili v 24 urah po predstavitveni delavnici v izbranem kraju, brezplačno prejmete knjigo Pot do izvora. Knjiga je obenem tudi delovno gradivo.

 

 

Predstavitvena delavnica POT DO IZVORA

Vabljeni, da mi prisluhnete v živo.

Pri svojem delu verjamem, da lahko vsakdo skozi prepoznavanje lastnih potencialov in omejitev, svojim ciljem olajša pot do realizacije. kako to doseči? Verjamem, da odgovori pridejo, ko smo pripravljeni spremeniti način razmišljanja, ki nam ne služi več.
Na delavnici se boste seznanili s koraki za iskanje odgovorov znotraj sebe. Slišali boste konkretne primere ‘iz mojega življenja’. Tako oboroženi se boste lažje videli v luči glavnih akterja na poti do lastne moči, do občutenja zadovoljstva in napredka v življenju.
Termini in lokacije v:
  • sredo, 30. 11. 2016, ob 17 uri na oddelku Glasba-Film Osrednje knjižnice Celje.
  • ponedeljek, 5. 12. 2016, ob 18.30 uri v čitalnici Knjižnice Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica.
  • v sredo, 7. 12. 2016, ob 18 uri v prostorih MuziKafe na Ptuju.
  • v sredo, 14. 12, 2016, ob 18 uri v predavalnici (1. nadstropje) MKC Maribor.
  • v četrtek, 15. 12. 2016, ob 18. uri v Dvorani Savice Zorko v Knjižnici Brežice.
Delavnica je brezplačna.