Magija nevidnega dela narave

Hvaležna do neba in nazaj, da imam odprte oči, srce in dušo tudi za nevidni del narave in da, s pomočjo ohranjenih znanj in modrosti naših prednikov, dobro vem, kaj počnem tukaj in sedaj.

Vizije, ki jih sanjam so Univerzalne – vključujejo naš celoten vidni in nevidni svet. In niso le materialne, vključujejo duhovne vrline, kot so socializacija, spoštovanje, lojalnost, predanost, empatija, karizma, kraljevskost  karakterja.

Vsega tega se lahko učimo od Matere narave in od, po Jorubski mitologiji, 400 tih njenih pojavnih oblik. Ta učilnica je neprecenjliva zakladnica. A ne jemljimo je za samoumevno. Inteligenca narave je neprimerljiva z inteligenco človeka, ki je omejena. Ljudje smo le njeni učenci. Se kdaj vprašamo, koliko se imamo še naučiti? In koliki so naši, še neuporabljeni potenciali? Kolike so naše rezerve?

V kolikor vas delo z Energijami zanima pobliže in seveda poglobljeno, ste povabljeni, da se prijavite na e-novice Sveta ustvarjalnosti,  kjer je objavljen Celoletni program čaščenja Energij narave v 2020. Dogodkov se lahko udeleži vsakdo, ki začuti, naravo kot referenco, od katere se je smiselno in izziv učiti.

Posebej ste vabljeni na dogodke, ki so moja specializacija in jih, skupaj z ekipo, organiziramo:
* v aprilu, ko častimo energije časa in prostora, ter
* v maju, ko častimo energije Boginje, ženskih prednic in Mater univerzuma.

Prav tako bomo nadgradili četrtke na Griču nad Ptujem z individualnim in skupinskim delom z energijami narave.

Kmalu objavim tudi terminski program ČETRTKOV NA GRIČU  in NOV individualnem programu SPIRITUALNO MENTORSTVO.