Ime veliko pove o nas

Majevska znanja o merjenju časa temeljijo na čisti matematiki in logiki narave, zatorej so dosegljiva vsakomur in jih ne dojemam kot neke »velike znanosti«. Pravzaprav temelji na sintezi znanosti, umetnosti in duhovnosti kot poti razvoja in evolucije človeške rase. Preračunavanje časa temelji na naravnih ciklusih Sonca, Lune in Univerzuma. Sledenje temu času nas vrača k naravi, iz katere izviramo. Ne gre za odkrivanje novega, ampak za vračanje k izvornemu.

S pridobljenimi in prevzetimi znanji  sčasoma človek prične upravljati s svojim notranjim časom. To se zgodi, ko se sinhroniziramo z naravo. Ko prepoznamo svoj notranji ritem in ga obvladujemo, okoliško pospeševanje časa, nima več tako uničujočega vpliva, na nas in našo kvaliteto življenja. 

Prvi korak k spoznavanju sebe, svojega karakterja in svojega položaja v Univerzumu je poznavanje karakteristik svojega imena. Za boljšo predstavo vam predstavljam analizo svojega imena, ki je prvi valj v oceanu vprašanj, ki sem nam porajajo naših življenjih.

Moje »majevsko ime« je KAN KAN. Izračuna se enostavno, iz datuma rojstva. Sestavljeno je iz tona in pečata.

TON vedno pomeni vprašanje, v mojem primeru se imenuje KAN (med 13 toni četrti po vrsti )

Karakteristike TONA 4: Imenuje se SAMO OBSTOJEČE, označujejo pa ga vprašanja: Kako biti močan? Katera forma te sinhronizira? Kako biti usklajen, v harmoniji sam s seboj? Kaj ti določa obliko, te definira?

PEČAT je odgovor, v mojem primeru spet KAN (med 20 pečati četrti po vrsti-rumeno seme)

Karakteristike PEČATA RUMENO SEME: Usmerja cvetenje: Kar pomeni da išče svojo smer razcveta. Ima kreativni potencial, modrost, moč rasti, je aktiven, ploden, seksualen. Zanj je značilna reprodukcija, sperma kot izvir življenja, kar pomeni ogromno področij delovanja. Goji ljubezen do narave, odpira moč razvoju, je vodja, vpliven.

 

Stopam po svoji poti, spoznavam svet in skozi to spoznavam sebe. Skozi študij filozofije IFA in skozi raziskovanje majevskega razumevanja časa sem spoznala dosti o sebi. Ob tem sem si odgovorila na številna vprašanja o smislu in tudi o tem, zakaj sem sploh, na izletu na tem planetu. Sedaj, ko že nekaj časa, obogatena s tem vedenjem, hodim po svoji poti, čutim potrebo, da to podelim.

Povedi, ki so me dotaknile tako, da je proučevanje Majevskih znanj, postalo ena izmed mojih trdnih poti:
Kdor poseduje tvoj čas, poseduje tebe.

Spremeni razumevanje časa in spremenil boš svoje dojemanje.
Spremeni svoje razmišljanje in spremenil boš svet.

                                                 

Povabilo na  delavnico:

1. DEL: Spoznavanje 20 Majevskih pečatov in 13 tonov

Spoznali boste:
• Osnovno abecedo pečatov in tonov
• Način izračuna svojega galaktičnega podpisa, torej svoj pečat in ton
• Značajske karakteristike posameznih 20 pečatov in pomen vprašanj, ki označujejo 13 tonov
• Učenje, ki je sicer zasnovano na matematičnih temeljih popestrimo z umetniškim ustvarjanjem, da nam novi pojmi laže prodrejo v zavest in se zasidrajo v podzavesti.

Vodi: Natalija Resnik Gavez, Samo obstoječe rumeno seme, KAN KAN

Sama majevski koledar uporabljam 9 leto. Koristi vidim predvsem v razvoju intuicije. Če želite pridobiti osnove, da boste lahko tudi sami uporabljali tak koledar, vas vabim, da se nam pridružite na delavnici.
Več na: http://ustvarjalnost.si/maji-2/

Za katerakoli vprašanja med vrsticami me kontaktirajte na 041 70 52 52 . Nič naj ne bo ovira na poti do lastne moči, ne pomanjkanje časa, ne prazna denarnica, ne nejevera. “Za vsako težavco se zdravilna rožca najde”.

AKTUALNI TERMIN IN LOKACIJA:

Varaždin, v prostorih Udruge Medenjak, Trenkova 38a

petek, 7.10. 2016
od 16. do 19.ure

sobota, 8.10.2016
od 09. do 19.ure

Cena: 60€ 

Prijave na: natalija.resnik.gavez@amis.net