40 PRAVIL LJUBEZNI


Predragi,

Zbrala sem svoje objave 40 PRAVIL LJUBEZNI  in jih naložila na svoji spletni strani. Naj vas razveseljujejo na poti, do koder želite. Vedimo, da do cilja ni moč po nobeni bližnjici. Vplivamo lahko le na hitrost potovanja.

Kot vedno, sem se sama ob pisanju najbolj obogatila. Torej zahvala vam, ki ste uživali ob branju in želeli še. Hvala moji srčni, modri prijateljici Sevdi Deari, po kateri je original knjige, pisateljice Elif Shafak, prišel na mojo pot. In srčna hvala Petru Srpčiču, ki se je ‘zgodil’ po poti. Odvila se je preobrazba iz črne v belo sliko, ki sem jo gojila o človeku. Neprecenljiv proces igre dualnosti. 

___________________________________________________________________

PODPORA

Če vas vsebine, ki jih ustvarjam na tej spletni strani in drugod, navdihujejo, vas vabim, da obiščete katerega mojih programov. Prav tako pa lahko  prispevek v podporo mojim dejavnostim nakažete na spodnji račun – tako bodo lahko nastajale tudi v prihodnje!

IBAN: SI56 6100 0001 6717 230

Sklic: SI00 001         Namen: Prispevek za podporo dejavnosti

Koda namena: OTHR

Čeprav gre za prostovoljne prispevke, bo od vsakega prispevka plačana tudi dohodnina, saj je račun poslovni, prispevki pa so namenjeni podpori dejavnostim, s katerimi se sicer preživljam.

Za vsak prispevek bom za svojo računovodsko evidenco pripravila račun. Račun vam bom poslala po e-pošti, prosim vas le za vaš poštni in e-naslov  (na: nrg@ustvarjalnost.si). Zaradi birokratskih poti, prijazno prosim za prispevke v vrednosti nad 10 €. 

Vaši prispevki bodo omogočili, da bodo vsebine prosto dostopne čim večjemu številu ljudi, ki bi jim lahko koristile.

Za morebitno podporo se vam prisrčno zahvaljujem!