Draga članica/dragi član SVETA USTVARJALNOSTI,

v letu 2022 ne bo virtualnih druženj. Moj cilj je, da odslej, čim več delam na odnosih v živo in čim manj virtualno. Kar pa pomeni, da bo potrebno stopit iz cone udobja. Ne to ni cilj tega leta, to je cilj tega desetletja, če želimo kot človeštvo preživeti. Seveda pa pisanje BLOGA ostaja, to sodi v mojo duhovno-čustveno higieno.

Zato vabljen/a, da v 2022 postaneš še aktivnejši član Sveta ustvarjalnosti. Tudi letos lahko z letno donacijo 25€ podpreš delovanje SU. Jaz imam za naš sedež na Griču za letos velike cilje. Nikoli ni pozno, da se vključiš tam, kjer te srce pokliče in generalno izboljšaš plast po plast svojega razmišljanja, dojemanja in reagiranja nase in svet okrog sebe. Na Griču čisto vsako iskreno srce šteje.     Ker pa o ciljih ne govorim, boš sproti obveščen/a o vsem. K vsemu boš  povabljen/a, da boš aktivno soustvarjal/a, se izobraževal/a in se veselil/a življenja.

Samo toliko napovem: v planu je popolna prenova SVETIŠČA ENERGIJ NARAVE za nas vse, ker vsi smo otroci Energij narave. Da bodo naši programi, izobraževanja in druženja v prostorih, ki so božanska in za božanstva. In le to je dovolj dobro za nas, skupnost Sveta ustvarjalnosti. 


p.s.: Letošnji generalni tabu je NE LAGAT. Če se ne moreš izognit laži, bodi tiho. Za tiste, ki ne lažejo je napredek v 2022 zagotovljen.

In iskreno ti povem, da je čas, da si nehaš lagat. O sebi, o okolici, o zdravju, o odnosih. Ta čas reinkarnacije si si sam/a izbrala, prični sedaj že 1x živet iz oči v oči z resnico o sebi.

Nikoli ni resnica taka, da je ne bi bila sposobna sprejet, se soočit, velikokrat šele tedaj odkriješ, kako zelo posebno dragoceno, od sebe zapostavljeno in izdano bitje si. Sedaj te nagovarjam, da se ozreš vase v 2022. Se opogumiš za posvet z božansko modrostjo Ifa in pričneš svojo POT DO IZVORA.


Novi člani izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo pošljete na naslov: KUD Čar Griča, Kicar 25a, 2250 Ptuj ali skenirano na meil: nrg@ustvarjalnost.si

Letno članarino za 2022 v višini 25€ pa nakažete na račun KUD Čar Griča, D.Š.47349395 , odprt pri Delavski hranilnici:

IBAN: SI56 6100 0000 4749 176

Referenca SI 00 / 2022

SWIFT (BIC koda): HDELSI22

predsednik društva: Natalija RESNIK, dipl. inž.