Živimo v času, ki od nas terja spremembe. Nekateri to slutijo, nekateri šele na novo odkrivajo. Dejstvo je, da ima vsak dostop do soustvarjanja svoje realnosti, v kateri želi živeti. In dejstvo je, da je to odgovornost, ki bi se ji večina želela ogniti. A, brez, da nam je mar za svoje počutje, le tega ni moč izboljšati.

ALTERNATIVA STRAHU JE ZAVEDANJE, VANJ VODI ZNANJE

Se vprašaš kdaj:

  • v čigavih rokah je tvoje življenje?
  • kaj lahko sam storiš, da se zaščitiš pred množično manipulacijo?
  • kako ukrotiti svoj lasten tok misli, ki begajo in ti ne nudijo podpore?

Izkrivljenim prepričanjem, ki ti le odvzemajo lastno moč, suverenost, samozavest, dovoljenje za ljubezen do sebe, za biti slišan in srečen se izteka čas in vpliv, če ti tako izbereš.

Si pripravljen na 21 dnevni izziv in :

  • razširiti pogled,
  • poseč v korenine čustvovanja in razmišljanja in one neuporabne, zamenjat, z drugimi, zate bolj podpornimi
  • se odmaknit od trenutne realnosti epidemije strahu in s tem dvignit zavest, kar pomeni razvit orodja v sebi, da boš sposoben zaživet svojo suverenost, zadovoljstvo in pomirjenost?

Če si zbral 3x DA, je to pravi in še kako dosegliv izziv zate.


Program
VPOGLED VASE

 

Izbiraš lahko med paketi :

*Iz udobja svojega doma je paket ki vsebuje 21 objav, ki jih vsako jutro ob 5.55 prejmeš na meil. Teme se dotikajo na temo: ŠIRŠI VPOGLED V ČAS IN PROSTOR, V KATEREM ŽIVIMO. Prejel boš 20 sporočil, podobnih kot je priloženo spodaj (No-line Vpogled vase 1/21)        Kotizacija znaša 55€

*Aktivna debata iz udobja doma: 21 zgoraj omenjenih objav + 7 on-line debat na zgornjo temo, ki se bodo odvijale preko Zoom aplikacije. 7 večerov ob 19.30 in 20.10 bo na razpolago 40 min, da bom odgovarjala na vaša vprašanja, vezana na tekst.                      Kotizacija znaša  99€

 ŠIRŠI VPOGLED V ČAS IN PROSTOR, V KATEREM ŽIVIMO

No-line Vpogled vase 1/21
Ljudje, ki prostovoljno prehajajo do stanja notranjega miru, z dvigom svoje vitalne energije, z dvigom frekvence svojih vibracij in preidejo od strahu k ljubezni, se že lahko izražajo s pomočjo misli in s tem omogočajo razvoj ter delovanje novega čutila – intuicije. Energije jedra Matere narave aktivirajo genetsko kodo božanskega izvora v ljudeh, na visoki frekvenci vibracij. To čutilo širi zavest vseh ljudi, ustvarjajoč novo realnost, individualno, kolektivno in univerzalno. Ena od največjih transformacij se odvija na planetarnem nivoju, saj smo vsi ljudje medsebojno povezani in z dvigom vibracije ustvarjamo  novo bitje – Etičnega človeka. Dogaja se ponovna združitev individualnih zavesti milijonov ljudi, ki verjame v svetlo prihodnost, vredno človeka. Prebuja se nova zavest, s katero vsi spoznavamo, da smo del istega ogromnega organizma.

Naloga: Poistovetim se z vsem in vsakim, ki ga vidim, se nanj spomnim, ga srečam. Zavedanje, da so vsi in vse del mene vpliva na moje reakcije, čustvovanje, izrečene besede. Kako pristopam, mislim in govorim o,  če so vsi del mene?
In obratno, kako čustvujem o sebi, se naslavljam, se spoštujem, ob dejstvu, da je tudi Bog del mene? Se imam pravico kritizirati? Je modro ne spoštovati Boga v sebi?
 
To je za nekatere realnost, za nekatere predlog za usmeritev svojih misli. Kaj nas stane, če opustimo jezo, zamero, ljubosumje, kritiziranje, nevoščljivost, prezir, merjenje moči? Kaj če strahu obrnemo hrbet in mu s tem odvzamemo moč. Kaj, če raje živa bitja, vključno s sočlovekom, sprejemamo, toleriramo, spoštujemo, podpiramo, blagoslavljamo?
Uuuuh, to pa ni lahka, niti zanimiva lekcija. Res je.
A kaj s tem, če poskusimo, pridobimo? Ohranjamo notranji mir in svojo energijo. Več in več časa preživimo v vibracijah, ki nas energetsko podpirajo in nam ne jemljejo vitalne energije. Tako korak po korak opuščamo stare vzorce in sprejemamo nova pravila. Postavljamo si svoj vrednosti sistem in nizke vibracije več niso vredne, da bi se jim posvečali. Transformacija lahko traja leta, a je vredno. Obljubim. Nagrado za vložen trud v celoti prejmemo izplačano na svoj račun. Ne ravno bančni, a veča se nam nivo zadovoljstva, smisla in izpolnjenosti.
Obljubljati uspeh ‘v 5 korakih’ ali ‘čarobnih 7 nasvetov za …’, pomeni uporabljati utečene tržne prijeme. Ozaveščanje je proces, ki traja leta, po navadi vso življenje. A dokler se ga ne lotimo, ne naredimo nič v smeri, da bi prevzeli življenje v svoje roke in tako življenjski izzivi še naprej manipulirajo z nami. Razen, če se sami odločimo drugače.
 
Ne pišem iz teorije, pišem iz svojih 30 letnih izkušenj. Verjamem, da, ko bo več kot polovica zemeljske oble, pričela samozavestno razmišljati s svojo glavo, se bo dvig zavesti dogodil in za seboj potegnil plaz. Še vedno misliš, da ti ne moreš nič pridodati k pozitivnim spremembam v svetu?

_____________________________________________________________________________

Reference nekaterih udeleženk:

(Vesna, 42 let)

Hvala za vsakodnevna jutranja sporočila, tako sem dan preživela kar z njimi, ob razmišljanjih. Kaj sem že poznala, kaj pa se mi je na novo odpiralo, pomagalo. Vsekakor sem pa dobila pogon in energijo, za delo na sebi tam, kjer do sedaj nisem. Predvsem na fokusu na sebi kot najbolj pomembni osebi v mojem življenju. Vse drugo je na drugem mestu. No, do sedaj je bilo pri meni obratno.

Odločila pa sem se, da se pridružim tebi, saj si se razvijala skozi trdo delo na sebi, poslušala le sebe, hodila s svojimi in po svojih korakih, spreminjala vse v boljše, delala za sebe in vse to z veliko volje in moči, skozi red in disciplino premagala temne strani sebe, klub vsemu pomagaš drugim in ti res ni vseeno. Vse to se pri tebi čuti, zato lahko tudi to daješ in jaz lahko sprejemam. Vseh moja duša ne sliši. Energije reda, discipline, potrpežljivosti, ki jih predstavljaš, res niso bile najbolj na moji strani, jih pa potrebujem za realizacijo sebe, planov, če tudi mi je kaos vsega blizu.   

Tudi on line druženja so mi bila fajna, vedno sem našla kaj, da sem stopila naprej. Morda le malo prekratka, ne vem… Ampak ok, dolgo niti v ekran ne morem gledat ha, ha.

 

(Zvezdana, 50 let)

Draga Natalija, vsako tvoje pisanje v meni zbudili toliko misli, ki bi ti jih rada sporočila, pa vsakič sploh ne vem kje naj začnem. Rada bi se ti zahvalila za ves tvoj trud, da pošiljaš sporočila vsako jutro. Včasih sem budna že prej in čakam na tvoj mail. Včasih ga preberem nekoliko kasneje. Vedno pa si vzamem čas in berem besedo za besedo.

V tvoja pisanja in naša druženja me polnijo z radostjo, ljubeznijo, prisotnostjo in z vsem, kar v hitrosti tega življenja puščam nekje ob strani. Vsakič, ko preberem tvoje besede, ali se pogovarjam s teboj, še nekaj minut obsedim in samo uživam.

V resnici se ne poznava prav dolgo, pa vendar vsako tvojo besedo, vsak tvoj izraz zaznavam kot svoj. Tvoje izražanje je izražanje moje duše. Ko govoriš ti, govorim jaz. Ko govoriš, se en del mene počuti opažen, počuti se končno doma. Ob vsem tem občutim, da sem res del celote. Čutim božanskost in si samo želim, da naj traja in traja. Hvala ti.

 

(Karla, 22 let)

Teden po zaključku šolanja se mi spoznanja zelo bistrijo in iskreno lahko rečem, da se mi je v tem mesecu življenje kar pošteno razrukalo. Iz njega počasi odpada vsa nepotrebna navlaka. Zdaj se mi vse zdi tako lahkotno in hitro, pa vseeno sem že kar nekaj let tako garala, čistila, se odpirala, da sem bila pred mesecem dni na vibraciji tvoje šole in so vsebine lahko padle na plodna tla. 

Sebe bi vedno opisala kot iskreno veselo, pozitivno dekle. Rada sem spodbujala druge in se večkrat bolj kot na svoje počutje ozirala na to, da se bodo ljudje okrog mene počutili čim bolje. Čeprav sem mnogokrat prebrala, da je najvažneje biti zvest sam sebi, si tega nisem v polnosti dovolila in večkrat zavoljo “dobrih odnosov” pristno sebe postavljala na stranski tir in odigrala “svojo” vlogo kot je bilo pričakovano. In čeprav sem mislila, da živim lahkotno in svobodno, sem pravo lahkotnost življenja zares  začutila tekom šolanja. Težko ubesedim kako čudovit občutek podpore narave in vsega stvarstva sem čutila/čutim. Odločitve sprejemam lahkotnejše in tudi različne življenjske situacije me ne iztirijo kot so me včasih Zgradila sem namreč  močno zaupanje vase, svoje občutke, intuicijo. 

Še vedno pridejo dnevi z malo večjimi izzivi in še vedno kdaj v dejanjih in poslušnosti okolja malo prevaram sebe. Velika sprememba pa je v tem, da to hitreje opazim in se zato visoko cenim.  Učim se sprejeti in si čestitati za opažanje. Že samo, ko začutim, da se v meni pojavljajo občutki, ki jih ne želim gostiti, vem, kaj narediti, kaj rabim odpret in prebrat, poslušat, kam rabim it, da se spet očistim. Vso to znanje, tehnike in načine odpuščanja sem s tvojimi usmeritvami v sebi odkrila tekom šolanja s tabo in ostalimi damami, iskrena hvala za to ! Zdaj me tesnobnih občutkov ni več strah, ker jih vedno bolj poznam, se z njimi z veseljem soočim in jih še bolj veselo odslovim.

Posebno so me opolnomočila naša večerna srečanja. Vedno me je podpirala tvoja močna ustvarjalna energija, ki jo oddajaš. Izredno me je podprlo in dalo zaupanja vase tudi vedenje, da v iskanju svobode in sebe nisem sama, kot se mi je to dozdevalo prej v domačem okolju. Pomagala si mi spoznati mojo notranjo moč, sposobnosti in potenciale, zaradi katerih sem odvrgla neskončno strahov in zavezujočih dogovorov, ki sem jih vzdrževala zaradi lažnega občutka varnosti. 

Naredila sem kar nekaj izredno osvobajajočih korakov, ki so me težili že vrsto let. Malo manjše in malo večje. V vseh primerih sem bila iskreno presenečena, kako lahkotno, brez premišljevanja so šli iz mene, kot bi bile vse besede in vsa poslovilna pisma v meni spisana že leta. Aktivno čistim svoje kroge prijateljev, spuščam orehove lupinice po reki in prepevam “I’m sorry, please, forgive me, thank you, I love you” ter se učim prosto plesati skozi življenje.

Vsi zapisi in večerna srečanja so v meni razrahljali tiste okove, ki pravo mene niso spustili ven, pa čeprav sem v prebiranju knjig in meditacijah že večkrat začutila, kdo in kaj zares sem. Naše debate so bile odlično pripravljene, v skupini sem se počutila zelo varno in veliko opažanj in lekcij sem vzela tudi od ostalih udeleženk. Iskreno sem hvaležna, da sva se spoznali, in se imam priložnost učiti od tebe, Natalija!

Veselim se naslednjih srečanj, do takrat pa boš redno v mojih jutranjih in večernih zapisovanjih hvaležnosti, kot zahvala za eno ključnih osebnosti pri mojem osvobajanju.