Poletna kaligrafija na Griču

40.00

Kategorija:

Opis

Vabim na 4 urne tematske sklope. Gre za individualni pristop učenja. Izbirate lahko med naštetimi programi glede na vaše predznanje:

1. INDIVIDUALNO UČENJE (primerno za začetnike)
V 8 urah vas popeljem skozi izbran stil pisave. Lahko v enem ali dveh zaporednih dnevih. Najdete jih na: http://ustvarjalnost.si/kaligrafija/

2. DELAVNICA KOMPOZICIJE (primerno za nadgradnjo)
Skupaj bomo preučili par klasičnih postavitev na ležeče ali stoječe postavljeni podlagi. Se učili iz primerov kaligrafskih izdelkov mojih in vaših. Predvsem pa bomo iskali odgovore na vprašanja, ki se Vam bodo porajala, tekom ustvarjanja doma. S SEBOJ PRINESITE: Kaligrafska peresa, (½, 1, 2, 3, 4 in večje, odvisno od izziva, ki ste si ga zastavili), barvne tuše, svinčnik, radirko, večji geotrikotnik in papir za skiciranje.

3. DELAVNICA IZDELAVE INICIALK (primerno za nadgradnjo)
Najbolj vas privlačijo risane Gotične iniciale in pa okraševanje in postavitev posameznih inicial. Lahko pridete z vprašanjem, lahko pa si v moji bogati Galeriji izberete izziv in se ga skupaj lotimo. S SEBOJ PRINESITE: Peresa ( ½, 1, 1 ½, 2, 2 ½, 3, 4, 5), tuše (več barv), flumastre, lesene barvice, akvarelne barve, čopiče, šeleshamer (bele barve, A4), v kateri tehniki pač želite ustvarjat . Vse, kar vam bo manjkalo, pa si boste lahko izposodili na delavnici.

0

Your Cart