Simbolika povezave med žensko in kačo

Pa obdelajmo simboliko kače in to v 7 dneh, …morda se dotaknemo še simbolike št. 7, ker je ravno aktualno. Pravi Bog, da glih tolko rabi, da ustvari spodoben svet. Oni Bogovi pred njim pa so govorili drugače. Pa kdo tu zaj laže?

O ženski, o kači, drevesu spoznanja, o sexu, ki nigreh ampak je greh ne sexsat in še o čem v nasljednjih 7 dneh na mojem fb zidu. Dobrodošli. S tem, ko izboljšujem sebe, izboljšujem svet.

Sem želela še kaj zapisat, pa nimam kaj dodat. Iztok Mlakar je vse, a res čisto vse povedal v spodnji pesmi, ki vas vabim, da jo poslušate, preden preberete dalje.

Tisti, ki so v imenu Boga prekleli kačo in ji odvzeli dostojanstvo, sami niso brez napak. Vsekakor pa jim je uspelo dvoje, da se večina žensk kač boji, da se jim zdijo ostudne in se, Bog ne daj, z njeno pravo simboliko res ne morejo ‘povezat’. In še nekaj mu je uspelo, jabouček je postal že nevarno popularen. A žal ne oni zdravi, rdeči ali pa zeleni iz drevesa, ampak oni iz Apple stora.

Drevo spoznanja??? Drevo??? Znanje??? Ne hvala. 
Izberimo raje parolo: Dol z drevesi. Živeli ‘sodobni bobri’ s kravatami. 
One prave bobre v kožuhih, ki pa nam kažejo človeško objestnost v Slovenskih gozdovih (ob Muri menda), pa bomo že postrelili. Saj smo vendar NAD ljudje, ali??