od 29. do 31. maja

   od 24. do 26. julijaRETREAT – POVRATEK K SEBI

To poletje pa si lahko na Griču privoščite tudi RETREAT – povratek k sebi. To je 3 dnevni odklop z bivanjem in kreativnim delom na svojem vidnem in nevidnem delu po naprej zastavljenem programu. V objemu zelenega Griča bomo skupaj preživljali ob kreativnosti ročnih spretnosti in bujenju notranjega bistva.

Tema: Občutenje ženske energije v sebi

– Dan bomo pričeli s skupinsko urico Či Gonga. Urjenje uma skozi telesne vaje, kar podpira obvladovanje čustev in prepoznavanje lastnih reakcij.

– Umetniški del bodo zajemale ure iz kaligrafije, ki nas skozi ponavljajoče gibe vodijo v odpiranje notranjega sveta, krepijo fokus, vztrajnost, potrpežljivost. Kaligrafijo rada imenujem meditacija v gibanju, saj je krasno orodje do odkrivanja točke miru v sebi. Program bo povsem individualen, prilagojen temu ali se prvič srečujete s kaligrafijo oz. glede na vaše želje po poglabljanju znanja.

– Kosilo bomo pripravili skupaj, z veliko ljubezni in svetlih misli, ki jih bomo vkomponirali v hrano.

– Tako pripravljeni se bomo podali do bolj subtilnih delov nas samih. Odstrle bomo vloge, ki jih kot ženske tekom dneva odigramo: deklica v nas, mati, žena, zdravilka, bojevnica, lovka, ljubimka, zapeljivka. Vse vloge so v nas in nas, če jih pravilno uporabljamo, podpirajo. Prebudimo in negujmo jih kot izvorno modrost iz katere črpamo izkušnje in občutke, ki nas delajo močne.

– Tema bodo vodne in ognjene energije, ki doprinesejo do harmonije v nas:

  • Energija Jemanya, energija morja, mati vseh voda, ki odnaša trpljenje in skrbi za čistost orija-našega bistva. Poskrbi, da se sprejmemo takšni, kot smo.
  • Energija Ošun, enerjija reke, vode, plodnosti, reprodukcije, poskrbi, da življenje teče mehko, da smo podprti, mehki, ljubeči do sebe in svojih ljubljenih.
  • Energija Ewa, močna magična energija ognja, ki poskrbi, da živimo in ne le životarimo. V nas prebudi strast do življenja in nam z vsakim jutrom obnovi resurse za skok v nov dan. 

Cena 255 € vključuje  3 dnevno umetniško in spiritualno vodstvo, potrebne materiale in hrano. Nočitev po dogovoru. Skupina zajema 3 do 5 oseb.

Možnosti poglobljenega individualnega dela si oglejte na:

Oriše: http://ustvarjalnost.si/pot-do-izvora/posvet-z-modrostjo-ifa/

Maji: http://ustvarjalnost.si/cas-in-prostor/zivljenjsko-svetovanje-na-podlagi-majevskih-zapisov/