AVGUSTOVSKO SREČANJE

PREDAVANJE O ČLOVEKOVEM ORIJU

1.8. 2018 ob 18 h na Griču predavanje o Oriju in praktični načini čaščenja Orija. Obvezne prijave na: nrg@ustvarjalnost.si 

Ori – bistvo posameznika je enotna beseda za celokupno raznolikost bistva posameznika. Uporabljam besedo Ori v originalu, ker v slovenščini ni adekvatnega prevoda.

  • Je spiritualna DNK človeka.
  • Je celota, združenje duše, uma, razuma in občutkov.
  • Odlikuje osebnosti, temperament, vse vrste čustev, vsega, kar formira naš način delovanja.
  • Če je nekdo karizmatična osebnost, je njegov Ori, ki poskrbi za to. Če je nekdo srečen, če je zmagovalec, če je zaljubljen, za vse to poskrbi Ori. Ori je odgovoren je za vse dobre stvari, ki se nam zgodijo v življenju. In ko ne uspemo v življenju, je tudi za to odgovoren ORI.
  • Naš najboljši prijatelj in naš najhujši sovražnik v našem življenju je naš lasten Ori. Je obenem vzrok vseh problemov in istočasno tudi njih rešitev.

Za člane Sveta ustvarjalnosti je prostovoljni prispevek 5€ bankovec. 

Za vse ostale 25€ in 5€ bankovec kot prostovoljni prispevek. 

 

V soboto, 04.08.2018 ob 18h, čiščenje usode z odujem IKA OGBE.

Čiščenje priporočam vsem, ki potrebujejo povečat moč svojega Orija, do te mere, da bomo sposobni najt rešitve za izzive svojega življenja znotraj sebe. Da naša prizadevanja ne bodo bojkotirana spričo naše lastne šibkosti, kot so: lenobe, trme, neorganiziranost, prepirljivost, pretirana zasanjanost, pomankanje fokusa in kaj je še teh akcij, ko sami sebe bojkotiramo. Čiščenje je prav tako primerno za vse, ki so toliko odgovorni do svojega življenja, da so pripravljeni zanj prevzet svojo odgovornost.

Če naš Ori NE bo uničil našega življenja, NIČ na tem svetu nima moči, da bi nas uničilo.

Vse o poteku in ceni čiščenja, izveste na predavanju. Obvezne prijave na: nrg@ustvarjalnost.si 

0

Your Cart