.

MAJI O ČASU

Kdor poseduje tvoj čas, poseduje tebe!

.

To široko področje zajema  duhovna znanja in modrosti, starodavnega ljudstva Majev, o času in njegovi naravi.

 

Preračunavanje časa utemeljeno na naravnih ciklusih Sonca, Lune in Univerzuma nas vrača k naravi, iz katere izviramo. Ta znanja človeku omogočajo, da osvoji dimenzijo časa. Človek prične upravljati s svojim notranjim časom, ko se sinhronizira z naravo. Ko prepoznamo svoj notranji ritem in ga obvladujemo, okoliško pospeševanje časa, nima več tako uničujočega vpliva na nas in našo kvaliteto življenja.

 

Zavladati lastnemu času pomeni, prenehati biti hrana umetnemu, histerično pospešenemu, zunanjemu času. Starodavno Majevsko ljudstvo je na temelju svojega računanja časa med drugim predvidelo tudi, v kakšnem času bomo mi danes živeli. Ohranila so se sporočila in deli njihovega znanja, da bi se tudi sami naučili potovati s časom.

Majevsko merjenje časa

1.DEL: 20 MAJEVSKIH PEČATOV IN 13 TONOV

.

Kot je zrak atmosfera, ki obdaja telo, tako je čas sistem, v katerem delujejo  naš um, razum in zavest.

Med tem, ko je čas, v katerem živimo sestavljen  iz nepravilnih mesecev in ga reguliramo z mehanskimi urami in minutami, se naša zavest spreminja v mehanizirano neravnovesje.  

In glede na to, da se vse začne v umu, se ne rabimo čuditi, da je zrak okrog nas  z vsakim dnem bolj onesnažen, medtem ko se istočasno vse več ljudi pritožuje, da nimajo dovolj časa. 

Več o delavnici: KLIKNI TUKAJ

Prijave: nrg@ustvarjalnost.si

 

Kaj bomo na delavnici spoznali?

  • Osnovno abecedo pečatov in tonov
  • Način izračuna svojega galaktičnega podpisa, torej svoj pečat in ton
  • Značajske karakteristike posameznih 20 pečatov in pomen vprašanj, ki označujejo 13 tonov
  • Učenje, ki je sicer zasnovano na matematičnih temeljih popestrimo z umetniškim ustvarjanjem, da nam novi pojmi laže prodrejo v zavest in se zasidrajo v podzavesti.

Vodi: Natalija Resnik Gavez, Samo obstoječe rumeno seme, KAN KAN

2.DEL: UPORABA MAJEVSKEGA KOLEDARJA

Kot se vse nahaja v času,

tako se tudi čas nahaja v vsem

– odtisnjen je v nas.

Spremeni svoje razumevanje časa in spremenil boš sebe.

Spremeni sebe in spremenil boš svet.

.

Kaj bomo na delavnici spoznali?

.

  • Tzolkinu-Svetem koledarju Majev in o načinu, na katerega se usklajujeta.
  • Osnovno abecedo odtisov časa, 20 solarnih pečatov in odgovarjajočih 20 arhetipov energij ter 13 kozmičnih tonov in njihovo gibanje v različnih ciklusih.
  • Rokovati s sinhronarjem 13 mesecev, s pomočjo katerega se boste uskladili z lastnim ritmom in energijo naravnega časa. S sledenjem sinhronarja dosežemo uvid v energijo dneva in prepoznavamo načrt vsakodnevne navigacije časa.
  • Spoznate svoj Galaktični podpis, energijski pečat vašega rojstva. Naučite se prepoznavati svojo energijo, življenjsko poslanstvo, izzive in potenciale, skrite moči in slabosti.
  • Rokovati z Galaktičnim kompasom, orodjem, ki služi za pretvarjanje datumov iz Gregorijanskega koledarja. Pomaga nam , orientirati se v času s ciljem odkriti galaktično identiteto osebe, dogodka v dnevu oz energije dneva.

Vodi: Natalija Resnik Gavez, Samo obstoječe rumeno seme, KAN KAN

JAZ sem tvoje drugo TI