Kaj nas je učilo leto 2020?

 
 Kaj je tista dobrobit, ki smo jo lahko potegnili iz izzivov preteklega leta?
 
🌞 Zavedanje, da okoliščine ne določajo, kdo sem jaz. Niso odraz mene, mojega mišljenja, mojih občutkov, reagiranja, delovanja.
🌞 Stiskanje ob zid nas uči pridobiti nazaj SUVERENOST, vračanje v telo, k sebi, k svoji resnici. Vračanja k občutku doma v srcu, k koreninam, uči nas zemlitve. Učimo se, da nismo le objekt izkoriščanja, da smo suverena bitja svetlobe, z vsem vedenjem o tem, kar potrebujemo za uresničitev svoje popolne usode.
🌞 SUVERENOST nas uči, da nam nihče ničesar ne počne, ne škoduje niti ne pomaga, če mi tega ne dopustimo oz. želimo. Torej čemu bi s prtom kazali na kogarkoli, kogarkoli obsojali in krivili, če pa je dualnost potrebna, da mi spregledamo strah, jezo, sovraštvo, zavist, obup v sebi, se odpovemo tem zavestim in pričnemo razvijati te, ki nam samim dobro denejo, kot so samospoštovanje, vero vase, empatijo, ljubezen.
🌞 SUVERENOST je spominjanje, je odpiranje vedenja o sebi. Spominjanje na obstoj svojih preteklih življenjih, lekcij in potencialih, katere smo prišli razvit in z njimi pridodajat svetu.
🌞 SUVERENOST nas opogumlja, da smo dovolj močni in pripravljeni, da se soočimo z ljudmi, ki imajo drugačne poglede, prepričanje in ob tem ostanemo celoviti, močni v ohranjanju svojega pogleda, svoje smeri, načina, ki smo ga izbrali, da se bomo v letu pred nami soočali z izzivi, s transformacijo z namenom, postat bolj in bolj suvereni. Bolj in bolj prepoznat sebe, bit bolj in bolj pri zemljeni, mirni, sočutni, prežeti z ljubeznijo in empatijo, medsebojno povezani in ob enem 100 % na svojih nogah. In to sredi kaosa, sredi strahu, jeze, prepirov, korupcije, pohlepa. Svobodni smo, da prodremo okove temnih 3D mrež -matric, ki nas pogojujejo, a ne osrečujejo. Ki nas programirajo, da verjamemo mnenjem, sistemom, izven nas, namesto, da razmišljamo in raziskujemo s svojo glavo.
 
 
✍️ Tudi v tem letu bom z vami delila dobrobiti KALIGRAFIJE, ki jo jaz imenujem meditacija v gibanju. Vsak tretji četrtek v mesecu bom izvedla Zoom kaligrafsko delavnico. Dobrodišli, da si na povezavi preberete ✍️CELOLETNI PROGRAM SVETA USTVARJALNOSTI V 2021✍️. http://ustvarjalnost.si/za-clane/
 
Dobrodošli med nas, kjerkoli v Sloveniji živite! Ustvarjalnosti, dobre, močne volje in zdravega razuma ni moč omejiti na občine . . Prav tako se, za pridobit te dobrine, ni moč cepiti. Ker jih ni moč kupiti v trgovini ni druge, kot da jih prepoznamo v sebi, jih gojimo in ne-gujemo v sebi.
 
Hvala vsakemu posebej, ki mic po mic, zbere toliko moči, da se sooča, se spogleduje in odpira spominom na to, da je svetloba in da je tu zato, da to zavedanje ponovno prebudi v sebi in sije. Zase in za vse. Vsak posebej, a vsi skupaj bomo zmogli.
 
NRG