Na svoji razvojni poti marsikdo potrebuje mentorja, spremljevalca. V rednem delu pomagam  prepoznat in z vam lastnim načinom preit zakoreninjene individualne in kolektivne navade, ki nam ne služijo. Z delom na prednikih se dotaknemo korenin izvora težav in čistimo podedovane vzorce. Sama sem mentor tistim posameznikom, ki za svoj razvoj izberejo globljo in temeljito preobrazbo. Ob tem, ko se odločiš za celoletni individualni program za močnejše korenine in s tem boljšo ozemljitev, krepiš vztrajnost in lojalnost do svojega lastnega izbora. Mentor je oseba, katero začutiš kot podporno in ki ji zaupaš. Izbereš jo na osnovi svojega notranjega glasu, svojega bistva, glasu intuicije. Odgovornost je obojestranska, na vsaki strani do 100%. 

Program ti zagotavlja:

* 1 krat na mesec, 2 uri intenzivnega, individualnega, vodenega delo na odkrivanju in jačanju tvojih potencialov, prepoznavanju in prehajanju lastnih omejitev in spreminjanju načina razmišljanja in reagiranja na čustvene izzive, ki so in vedno bodo, del našega življenja. 

* 2 krat na mesec možnost 20 min pogovora po telefonu v kriznih situacijah

Način dela in termini:

Termini  za 2020 so naprej razpisani in si jih rezerviraš ob vsakem srečanju v naprej za prihodnje srečanje ali si jih zagotoviš za celo leto v naprej. Vse poteka individualno, kot je tudi vsak človek individualno bitje.

9. , 16. januar  /  13. , 20. februar  /  5., 12. marec  /  9.,16. april   /  7.,14. maj  /  4.,11. junij    6., 13. avgust   /   10.,17. september   /  8., 15. oktober  /  5., 12. november / 3., 10. december

Kotizacija in plačilni pogoji:

Polletni individualni program  znaša 810 eur.  

Plačilo ob posameznem srečanju 135 eur (x 6 srečanj)                  

Plačilo v enkratnem znesku: 745 eur   

Program zajema: (6, 2h srečanj v živo in 2x mesečno po 20 min svetovanja po telefonu)


Celoletni individualni program znaša 1.375 eur.

Plačilo ob posameznem srečanju 125 eur (x 11 srečanj)   

Plačilo v enkratnem znesku: 1.250 eur

Program zajema: (11, dve urnih srečanj v živo in 2x mesečno po 20 min svetovanja po telefonu)