.

vabi

od 16. do 20. maja

 na Grič, Kicar 25a, nad Ptujem

.

na Dneve odprtih vrat na Griču

Svet ustvarjalnosti je ustanovilo društvo Čar Griča z namenom, pri sebi prepoznanim potencialom in idejam olajšati pot do realizacije.

Člani Svet ustvarjalnosti verjamemo, da…, o tem, kaj človek v bistvu je, ni treba govoriti! V dejanjih bistvo kaže se, kjer, se ne da ga skriti.

Tako s svojim delovanjem polagamo seme ureditve, kjer smo ljudje prebujeni, odgovorni in zadovoljni s svojim obstojem na našem planetu Zemlja.

Med 16. in 20. majem, z dnevi odprtih vrat, pričenjamo poletno sezono raznolikih aktivnosti na Griču.

 .

.

KALIGRAFIJA NA GRIČU

primerna za začetnike, ki se prvič srečujete s peresom in tušem in za individualno nadgradnjo. Udeležite se lahko celotnega 16h tečaja ali posameznega 3h sklopa.

16. 5. 2018 ob 14 h do 16.30 h
17. 5. 2018 od 9.30 h do 12 h
18. 5. 2018 od 9.30 h do 12 h
19. 5. 2018 od 9.30 h do 12 h

Prispevek: Posamezen sklop 40 € (vključuje ves pisni pribor in vajenico)

MAJI O ČASU

Druženje je primerno za vse, ki še niste nič slišali o tej temi, pa vendar v sebi čutite dovolj vedoželjnosti in notranjih vprašanj, da bi prisluhnili moji poti. Nekje je potrebno začeti. Najbolje da pričnemo pri sebi.

Vreden si, kar s tistim, kar imaš, narediš, pravi Afriška modrost. A predpogoj je, ….da veš, kaj si želiš. Da “imaš čas” živeti.

Čas je zanimiva komponenta življenja. Od nas je odvisno, kako ga manipuliramo, ker je edina vrednota, ki je, ko ga porabimo, nikoli več ne moremo dobiti nazaj.

16.5. 2018 od 17 h do 19 h bom odstrla razloge, zakaj bi si sploh razširili percepcijo skozi ta znanja.
18.5. 2018 od 17 h do 19 h kratka predstavitev 20 pečatov in 13 tonov

(priporočljivo za tiste, ki se zanimate za izdelavo individualne analize)
Prispevek: Prostovoljni prispevek

.

ORIŠE – ENERGIJE NARAVE  

Predstavitev dela z energijami, imenovanimi Oriše je primerna za vse. Ker vsi smo del narave in sonce sije za vse enako. Gora nam razbistri um, da bolje vidimo poti iz težav. Morje nam spere naše trpljenje in naredi izzive obvladljive. Drevesa nas učijo o celovitosti naših življenj, o našem vidnem in nevidnem delu in ptice so referenca za komunikacijo med obema svetovoma.

17. maj 2018 od 17 h do 19 h vam bom v zelenem objemu Griča govorila in odstirala nevidnega dela narave. Govorila bom o modrosti in komunikaciji z naravo, ki so jo Afričani, v njihovem oralnem pristopu, neokrnjeno ohranili do danes. ZELO PRIPOROČAM VSEM!

19. maj 2018 Poldnevni izlet , ob 12 h odrinemo iz Ptuja proti Podčetrtku, kjer planiramo pred dogodkom 1h postanek za kavo.

Udeležimo se Festivala energij Ognja, od 15h do 19h na Bizeljskem, si ogledamo tempelj Oriša Egbe Slovenija. Vabljeni na dogodek, kjer boste imeli možnost začutiti energije ognja skozi predavanje oz. predstavitev energij, skozi daritev, ples ob ritmih afriških bobnov, (po želji )ritual pranja orija, rok in nog ter sara-pogostitev s hrano. (Kogar zamika izlet sporočite in vam pošljem celotno vabilo na dogodek).

Prijave na: nrg@ustvarjalnost.si ali po gsm: 041 705 252

0

Your Cart