Maji 1.del

MNENJA STRANK: 

❤️ Vesna Neferamis

 Kadarkoli se za kaj odločim, impulz pride spontano. Splet okoliščin, pravi trenutek in znašla sva se na Griču, v prijetnem, toplem ambientu s črno, crkljivo mačko na gugalniku in slastno kavo.  Natalija naju je spretno vodila skozi Majevske pečate, tone, cikluse … Pozornost je bila ves čas 100%, saj sem komaj čakala nadaljevanje analize.

Majevski simboli mi niso tuji, večkrat sem pokukala sem ter tja, toda ko nekdo bere tvojo zgodbo, tvoje energije, je to nekaj čisto drugega. Marsikaj sem umestila, marsikaj se je samo. Absolutno in srčno priporočam, toda preden se odpravite na takšno analizo, bodite pripravljeni slišati vse … in več delčkov sebe, kot ste do zdaj spoznali, lažje vstopa ta modrost do vas. Natalija draga, prideva še.

❤️ Karmen Z.P. : Krasni občutki po zaključeni delavnici o času ll. Ko razumeš, zakaj se ti dogajajo neprijetne stvari v obdobju, ko misliš, da imaš vse. Ko si preprosto lahko samo TI,… in ti je fajn. Karmen Z.P.

☯️ Agata B. : Najprej računanje… Polna glava informacij, vprašajev, povezovanje dogodkov, vklop spomina…. Izjemni občutki, ker so že nekatera vprašanja odgovorjena, a do mnooogih odgovorov še prihajamo… Vsak dan znova. No, potem pa še počitek in povezava sama s seboj. To je to. Agata B.

💙 Ilona K. : Rada bi se zahvalila za super delavnico. Res si polna pozitivne energije in veselja. Bila sem na ogromno predavanjih, pa takšen žar do življenja vidiš redko. 

💛 Saška L.:  Draga Natalija, hvala ti za vsa nova znanja, uživam v vsakem delčku mozaika, ki ga skupaj v ustvarjalnici ustvarjamo. Pri tvojem delu je čititi strast in čisto brezpogojno ljubezen, ki te prežarči.

____________________________________________________________________________________

NA 1. DELU DELAVNICE BOSTE V 13 URAH SPOZNALI:

• Osnovno abecedo pečatov in tonov

• Iz  datuma rojstva se bomo naučili izračunat svoj pečat in ton, ki je osnova za spoznanja o sebi.

• Barviti pečati in toni so igra vprašanj in odgovorov. V življenju zadobimo mir, ko imamo več odgovorov kot vprašanj. Razkrivali bomo, kot pri zodiakalnem horoskopu, značajske karakteristike posameznih 20 pečatov in pomen vprašanj, ki označujejo 13 tonov.

• Učenje, ki je sicer zasnovano na matematičnih temeljih popestrimo z umetniškim ustvarjanjem, da nam novi pojmi laže prodrejo v zavest in se zasidrajo v podzavesti.

NA 2. DELU DELAVNICE BOSTE SPOZNALI:

  • Poglobljeno znanje o Tzolkinu in o načinu, na katerega se uporablja. Tzolki je osnova koledarja, ki ima 13 lun (in ne 12 mesecev) po 26 dni torej zelo harmoničen in z gibanjem lune usklajen čas, ki nas s tem, ko mu sledimo, avtomatsko povezuje z naravo.
  • Harmonijske in Kromatske  razporeditve 20 pečatov
  • Svoj pečat bomo uvrstili v svoj življenjski val in iz njega razbirali svoj namen, izziv, služenje-učenje in skrito moč.
  • Vsakih 52 let (13×4) doživimo življenjski preobrat. Zato si bomo izrisali svojo stezo življenja in videli, kdaj smo ga ali ga bomo imeli in kaj nam prinaša. 
  • Naučili se bomo Rokovati s sinhronarjem 13 lun, s pomočjo katerega se boste uskladili z lastnim ritmom in energijo naravnega časa. S sledenjem sinhronarja dosežemo uvid v energijo dneva in prepoznavamo načrt vsakodnevne navigacije časa.
  • Svojo pozornost bomo usmerili v prepoznavanje svoje  energije, za prepoznanje in dosego svoje najboljše različice sebe. 

Delavnica je primerna za vse, ki si zastavljajo vprašanja o sebi, o svojem življenju, o naslednih korakih in odločitvah, o smislu in viziji. Morda o poslanstvu ali o tem, kako osmisliti in izpolnjeno izkoristiti čas, ki nam je vsem odmerjen v tem življenju.  

O PREDAVATELJU:

Natalija Resnik, Samo obstoječe rumeno seme, KAN KAN . Sama spremljam čas po Majevskem koledarju od prvega trenutka srečanja z njim leta 2009. Ob tem vedno bolje spoznavam, razvijam, zaupam in uporabljam svojo intuicijo. Prav intuicijo vedno bolj uporabljam kot lasten vir odgovorov na vprašanja o življenju. Koristi mi pri prepoznavanju svojih potencialov in udejanjanju le teh. Majevsi koledar je osnova po katerem si ustvarjam svoj letni plan aktivnosti. Imam več lastnega časa in sem manj časa vpeta v socialno- družbeno pogojen čas. 

Če želite pridobiti osnove, da boste lahko tudi sami raziskovali in razvili lasten sistem odgovorov na vprašanja zotraj vas, vas vabim, da se mi pridružite na delavnici.

TERMIN VIKEND DELAVNICE :

se določili naknadno, ko se zbere skupina 4-6 udeležencev.

Delavnica poteka na Griču nad Ptujem. Za dva tudi možnost prenočitve ter uporabe kuhinje in sanitarij. 

Delavnica je krasna ideja za rojstnodnevno darilo skupine prijateljic. Ali za družinski vikend odklop z namenom razkriti, zakaj smo se ravno mi našli pod isto streho in kako si lajhko olajšamo in podpremo sobivanje?

ČASOVNICA:

  • Petek,  uvod 17h do 20h
  • Sobota, cel dan: 9h do 13h in od 15h do 18h
  • Nedelja, dopoldan; od 9h do 12h

 Prijave na : nrg@ustvarjalnost.si ali po gsm: 041 705 252

KOTIZACIJA:

za 2 podalšani vikend delavnici znaša 2 x 175€           350,00 € (na osebo

(za člane SVETA USTVARJALNOSTI)*                           320,00 € (na osebo

2 podalšani vikend delavnici ob skupinski prijavi       1155,00 € (OB SKUPINSKI PRIJAVI 4 oseb)

*Člani SVETA USTVARJALNOSTI lahko uveljavljajo nižjo ceno vseh storitev.

PRISTOPNA IZJAVA