Maji 1.del

MNENJA STRANK: 

❤️ Vesna Neferamis

 Kadarkoli se za kaj odločim, impulz pride spontano. Splet okoliščin, pravi trenutek in znašla sva se na Griču, v prijetnem, toplem ambientu s črno, crkljivo mačko na gugalniku in slastno kavo.  Natalija naju je spretno vodila skozi Majevske kine, pečate, cikluse … Pozornost je bila ves čas 100%, saj sem komaj čakala nadaljevanje analize.

Majevski simboli mi niso tuji, večkrat sem pokukala sem ter tja, toda ko nekdo bere tvojo zgodbo, tvoje energije, je to nekaj čisto drugega. Marsikaj sem umestila, marsikaj se je samo. Absolutno in srčno priporočam, toda preden se odpravite na takšno analizo, bodite pripravljeni slišati vse … in več delčkov sebe, kot ste do zdaj spoznali, lažje vstopa ta modrost do vas. Natalija draga, prideva še.

❤️ Karmen Z.P. : Krasni občutki po zaključeni delavnici o času ll. Ko razumeš, zakaj se ti dogajajo neprijetne stvari v obdobju, ko misliš, da imaš vse. Ko si preprosto lahko samo TI,… in ti je fajn. Karmen Z.P.

☯️ Agata B. : Najprej računanje… Polna glava informacij, vprašajev, povezovanje dogodkov, vklop spomina…. Izjemni občutki, ker so že nekatera vprašanja odgovorjena, a do mnooogih odgovorov še prihajamo… Vsak dan znova. No, potem pa še počitek in povezava sama s seboj. To je to. Agata B.

💙 Ilona K. : Rada bi se zahvalila za super delavnico. Res si polna pozitivne energije in veselja. Bila sem na ogromno predavanjih, pa takšen žar do življenja vidiš redko. 

💛 Saška L.:  Draga Natalija, hvala ti za vsa nova znanja, uživam v vsakem delčku mozaika, ki ga skupaj v ustvarjalnici ustvarjamo. Pri tvojem delu je čititi strast in čisto brezpogojno ljubezen, ki te prežarči.

____________________________________________________________________________________

NA 1. DELU DELAVNICE BOSTE V 13 URAH SPOZNALI:

• Osnovno abecedo pečatov in tonov
• Način izračuna svojega galaktičnega podpisa, torej svoj pečat in ton
• Značajske karakteristike posameznih 20 pečatov in pomen vprašanj, ki označujejo 13 tonov
• Učenje, ki je sicer zasnovano na matematičnih temeljih popestrimo z umetniškim ustvarjanjem, da nam novi pojmi laže prodrejo v zavest in se zasidrajo v podzavesti.

NA 2. DELU DELAVNICE BOSTE SPOZNALI:

  • Poglobljeno znanje o Tzolkinu in o načinu, na katerega se uporablja. 
  • Harmonijske in Kromatske  razporeditve 20 pečatov
  • Radialne plazme
  • Trdnjava usode
  •  Pot življenja sesta za 52 let
  • Naučili se bomo Rokovati s sinhronarjem 13 mesecev, s pomočjo katerega se boste uskladili z lastnim ritmom in energijo naravnega časa. S sledenjem sinhronarja dosežemo uvid v energijo dneva in prepoznavamo načrt vsakodnevne navigacije časa.
  • Analizirali bomo svoj Galaktični  podpis, energijski pečat našega rojstva. Naučite se prepoznavati svojo energijo, življenjsko poslanstvo, izzive in potenciale, skrite moči in slabosti.

O PREDAVATELJU:

Natalija Resnik Gavez, Samo obstoječe rumeno seme, KAN KAN . Sama spremljam čas po Majevskem koledarju od prvega trenutka srečanja z njim leta 2009. Ob tem vedno bolje spoznavam, razvijam, zaupam in uporabljam svojo intuicijo. Prav intuicijo vedno bolj uporabljam kot lasten vir odgovorov na vprašanja o življenju. Koristi mi pri prepoznavanju svojih potencialov in udejanjanju le teh. Majevsi koledar je osnova po katerem si ustvarjam svoj letni plan aktivnosti. Imam več lastnega časa in sem manj časa vpeta v socialno- družbeno pogojen čas. 

Če želite pridobiti osnove, da boste lahko tudi sami uporabljali tak koledar in razvili lasten sistem odgovorrov na vprašanja zzotraj vas, vas vabim, da se mi pridružite na delavnici.

TERMINI VIKEND DELAVNIC :

se bodo določili naknadno, glede na možnost gibanja in vaše prijave. Delamo v skupinah 4-6 udeležencev.

Delavnica poteka na Griču nad Ptujem. Možnost šotorenja, oz. prenočitve ter uporabe kuhinje in sanitarij. Krasna ideja za rojstnodnevno darilo skupine prijateljic. Ali za družinski vikend odklop z namenom razkriti, zakaj smo se ravno mi našli pod isto streho?

ČASOVNICA:

  • Petek,  uvod 17h do 20h
  • Sobota, cel dan: 9h do 13h in od 15h do 18h
  • Nedelja, dopoldan; od 9h do 12h

 Prijave na : nrg@ustvarjalnost.si ali po gsm: 041 705 252

KOTIZACIJA:

2 podalšani vikend delavnici                                350,00 €

(za člane SVETA USTVARJALNOSTI)*               320,00 €

*Člani SVETA USTVARJALNOSTI lahko uveljavljajo nižjo ceno vseh storitev.

PRISTOPNA IZJAVA