.

 Kdor poseduje tvoj čas, poseduje tebe!

.

To široko področje zajema  duhovna znanja in modrosti o času in njegovi naravi. Starodavno ljudstvo Majev je bilo znano po odličnih matematiki in astrologih, ustvarili so več koledarjev za merjenja časa.  

Preračunavanje časa utemeljeno na naravnih ciklusih Sonca, Lune in nebesnih teles Univerzuma nas vrača k naravi, iz katere izviramo. Ta znanja človeku omogočajo, da osvoji dimenzijo časa. Človek prične upravljati s svojim notranjim časom, ko se sinhronizira z naravo. Ko prepoznamo svoj notranji ritem in ga obvladujemo, okoliško pospeševanje časa, nima več tako uničujočega vpliva na nas in našo kvaliteto življenja.

Zavladati lastnemu času pomeni, prenehati biti hrana umetnemu, histerično pospešenemu, zunanjemu času. Starodavno Majevsko ljudstvo je na temelju svojega računanja časa med drugim predvidelo tudi, v kakšnem času bomo mi danes živeli. Ohranila so se sporočila in deli njihovega znanja, da bi se tudi sami naučili potovati s časom.

Zakladnico majevskih znanj pod naslovom,

Uporaba majevskih znanj v vsakdanjem življenju

korak po korak podajam v dveh podaljšanih vikend delavnicah.

1.DEL: 20  PEČATOV IN 13 TONOV

.

Kot je zrak atmosfera, ki obdaja telo, tako je čas sistem, v katerem delujejo  naš um, razum in zavest.

Naravni čas je odtisnjen v nas. S pomočjo 20-ih solarnih pečatov na prstih rok in nog in 13-ih galaktičnih tonov na naših 13-ih glavnih zglobih, je ta frekvenca vtisnjena v naše telo. Naše fizično telo nam omogoča gibanje v prostoru, to je v tretji dimenziji, medtem, ko se z našim svetlobnim telesom, našo dušo, ki je neumrljiva, gibljemo skozi čas, torej  v četrti dimenziji.

Orodje za komunikacijo z našo dušo je intuicija, prav to pa razvijamo s sledenjem koledarju Tzolkin. 

Več o delavnici: KLIKNI TUKAJ

Prijave: nrg@ustvarjalnost.si

Kaj bomo na delavnici spoznali?

  • Osnovno abecedo pečatov in tonov, da boste znali sami brat koledar TZOLKIN
  • Iz rojstnega datuma bomo izračunali svoj galaktični podpis, torej svoj pečat in ton, ki v sebi nosi dosti odgovorov o tem, kdo sem jaz, zakaj sem tukaj, kateri smo moji potenciali in izzivi? In ta znanja boste potem aplicirali na vse vaše družinske člane, prijatelje in strateške poslovne partnerje
  • Značajske karakteristike posameznih 20 pečatov in pomen vprašanj, ki označujejo 13 tonov
  • Učenje, ki je sicer zasnovano na matematičnih temeljih popestrimo z umetniškim ustvarjanjem, da nam novi pojmi laže prodrejo v zavest in se zasidrajo v podzavesti. Tako si tekom 13 urne delavnice izrišemo vseh 20 pečatov.

Vodi: Natalija Resnik Gavez, Samo obstoječe rumeno seme, KAN KAN

2.DEL: UPORABA MAJEVSKEGA KOLEDARJA

Kot se vse nahaja v času,

tako se tudi čas nahaja v vsem

– odtisnjen je v nas.

Spremeni svoje razumevanje časa in spremenil boš sebe.

Spremeni sebe in spremenil boš svet.

.

Kaj bomo na delavnici spoznali?

.

  • Tzolkinu-Svetem koledarju Majev in o načinu, na katerega se usklajujeta.
  • Osnovno abecedo odtisov časa, 20 solarnih pečatov in odgovarjajočih 20 arhetipov energij ter 13 kozmičnih tonov in njihovo gibanje v različnih ciklusih.
  • Rokovati s sinhronarjem 13 mesecev, s pomočjo katerega se boste uskladili z lastnim ritmom in energijo naravnega časa. S sledenjem sinhronarja dosežemo uvid v energijo dneva in prepoznavamo načrt vsakodnevne navigacije časa.
  • Spoznate svoj Galaktični podpis, energijski pečat vašega rojstva. Naučite se prepoznavati svojo energijo, življenjsko poslanstvo, izzive in potenciale, skrite moči in slabosti.
  • Rokovati z Galaktičnim kompasom, orodjem, ki služi za pretvarjanje datumov iz Gregorijanskega koledarja. Pomaga nam , orientirati se v času s ciljem odkriti galaktično identiteto osebe, dogodka v dnevu oz energije dneva.

Vodi: Natalija Resnik Gavez, Samo obstoječe rumeno seme, KAN KAN

JAZ sem tvoje drugo TI